Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


29.09.2018
S-Kiekko nappasi täyden pistepotin Suomi-sarjan kotiavauksessa!

Jouppilanvuoren jäähalli sai lauantaina ensimmäisen kosketuksensa Suomi-sarjaan, kun S-Kiekko avasi Suomi-sarjan uudessa kotihallissaan. Vierailijaksi saapui Muik Hockey Uusikaarlepyystä. Jouppilanvuoren jäähallin ensimmäinen ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voitonjuhliin, kun S-Kiekko nappasi voiton lukemin 6-3.

Ottelu alkoi tasaisissa, mutta hermostuneesti molempien joukkueiden osalta. S-Kiekko siirtyi ottelussa 1-0 johtoon ottelun viidennellä minuutilla, kun Tomi Poikonen laukoi S-Kiekon ensimmäisen maalin Jouppilanvuoren jäähallissa. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet saivat mahdollisuuksia pelata ylivoimalla ja muutama minuutti ennen ensimmäistä erätaukoa, nähtiin myös Muik Hockeyn tasoitus ylivoimalla. Artjom Gornostajeville tarjoutui paikka, josta mies ei erehtynyt. Tilanteesta 1-1 siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Heti toisen erän alkuun, S-Kiekko kuritti Muik Hockeyta alivoimalla. Eemeli Pöytälaakso pääsi nokikkain Muik Hockeyn maalilla torjuneen Mathias Biskopin kanssa. Pöytälaakso latasi kiekon Biskopin kainalosta sisään ja vei S-Kiekon jälleen johtoon. Uusikaarlepyyläiset hakivat sitkeästi tasoitusta ja onnistuivatkin viisi minuuttia myöhemmin ylivoimalla, kun Reinis Martins Lejnieks toi vierasjoukkueen jälleen tasoihin. Seuraavaksi oli taas S-Kiekon vuoro onnistua. Vasta 18-vuotias Elias Märijärvi napautti jälleen seinäjokiset johtoon. Aivan erän lopussa nähtiin jälleen tasoitus, kun Muik Hockeyn William Björkman iski vierasjoukkueen kolmannen maalin ja tilanteeksi 3-3.

S-Kiekko syttyi viimeisessä erässä ja onnistui maalinteossa kolmesti. Ensin Petri Viitamäki laukoi tarkalla laukauksella S-Kiekon jälleen johtoon ylivoimalla. Vajaa neljä minuuttia ennen loppua, Akseli Kalliaisen erinomainen syöttö vapautti Jesper Peltolan, joka taisteli itsensä vapaaksi ja löi S-Kiekon jo kahden maalin johtoon. Elias Märijärvi kaunisteli vielä ottelun lukemia illan toisella maalillaan, kun hän siirsi kiekon vierasjoukkueen tyhjään maaliin. S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku piti huolen siitä, että vierailijat eivät kolmannessa erässä onnistuneet maalinteossa. Jouppilanvuoren jäähalliin kerääntyneet 528 katsojaa saivat todistaa S-Kiekon 6-3 kotivoittoa Jouppilanvuoren jäähallin ensimmäisessä Suomi-sarjan ottelussa.

- Nihkeä alku otteluun. Kotiavaus ja kiitettävän suuri yleisömäärä vaikuttivat ja pelaaminen oli jännittynyttä. Toinen ja kolmas erä oli selvästi meidän hallintaa. Kaveri puolusti ja me hyökättiin. Vastustajan tehokkuus vähäisissä maalipaikoissa ja meidän huolimattomuus pitivät ottelun tasaisena. Kolmannessa erässä pelattiin kypsästi ja tehokkaammin. Hienoa, että saatiin kotiavauksesta voitto ja siitä kunnia jätkille, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua.

S-Kiekko jatkaa Jouppilanvuoren jäähallissa heti sunnuntaina, kun Suomi-sarjan hallitseva mestari JHT, saapuu mittaamaan seinäjokisten päivän kuntoa.

- Huomenna palataan näyttämölle ja odotettavissa on ihan erilainen ottelu. Toivottavasti yleisö löytää vähintään yhtä runsaslukuisesti paikan päälle kannustamaan, toivoo Saarenpää.

Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17. S-Kiekon ensimmäisiin kotiotteluihin Jouppilanvuoren jäähallissa odotetaan poikkeuksellisen suurta yleisömäärää, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com