Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


30.09.2018
S-Kiekko kärsi tehottomuudesta – JHT vei kolme pistettä Seinäjoelta

Lauantain voittoisan kotiavauksen jälkeen, seuraava kotipeli pelattiin heti sunnuntai-iltana, kun JHT Kalajoelta saapui vieraaksi Jouppilanvuoren jäähalliin. S-Kiekon kärsiessä tehottomuudesta, kiitti vierasjoukkue JHT ja vei ottelun lopulta nimiinsä numeroin 1-5.

Ottelu alkoi S-Kiekon osalta erinomaisesti, kun seinäjokiset pääsivät ottelun ensimmäisellä minuutilla ylivoimalle. Kotijoukkue käytti ylivoiman hyväkseen ja siirtyi ottelussa johtoon, kun Tomi Poikonen ohjasi Petri Viitamäen lähettämän laukauksen vierasjoukkueen maaliin. Paikoista huolimatta, ei ensimmäisessä erässä kumpikaan joukkue onnistunut lisäämään maalimääräänsä, joten S-Kiekon johdossa lähdettiin viettämään ensimmäistä erätaukoa.

Toinen erä lähti kalajokisten hallinnassa ja JHT tasoittikin ottelun ajassa 21:40. Vierasjoukkueen Iiro Ojala viimeisteli kalajokisten illan ensimmäisen maalin ja tasoitti ottelun. S-Kiekolla oli erinomaisia paikkoja toisessa erässä, mutta vierasjoukkueen puolustus ja viimeisenä lukkonaan maalivahti Fredrik Gronstrand onnistuivat pitämään JHT:n maalin puhtaana. Kalajokiset menivät ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ottelun puolivälissä, kun Eetu Rissasen laukaus painui ylivoimalla ohi S-Kiekon maalilla torjuneen Juho Nikun. Aivan erän lopussa, kiekko löytyi jälleen kotijoukkueen maalista. Viime kaudella S-Kiekkoa edustanut Jere Somero kuritti entistä seuraansa erän viimeisellä minuutilla ja siirsi JHT:n jo kahden maalin johtoon.

Kolmas erä jatkui ensimmäisen ja toisen erän kaltaisena. S-Kiekko loi paikkoja, mutta viimeistely ontui. Kiekko oli useamman kerran lähellä maaliviivaa, mutta onnistumisia ei ottelun viimeinen erä tarjonnut kotijoukkueelle. Vierasjoukkue JHT onnistui viimeisessä erässä kahdesti. Erän viidennellä minuutilla kalajokisten Teemu Karjalainen viimeisteli lukemiksi jo 1-4. Aivan ottelun lopussa nähtiin ikävä tilanne, kun S-Kiekon maalilla pelanneen Juho Nikun päälle kaatui pelaaja, ja S-Kiekko joutui vaihtamaan maalille Antti Makkosen. Aivan ottelun lopussa nähtiin ottelun viimeinen maali, kun Tommi Rintasalo täräytti ylivoimalla ottelun loppulukemiksi 1-5.

- Vastustaja oli tänään hyvä ja tehokas maalipaikoissaan. Ensimmäinen erä oli meiltä tänään tasapainoisin. Toisen ja kolmannen erän peli heitteli ja repeili aika ajoin. Luotiin kyllä maalipaikkoja ihan kiitettävä määrä. Kaveri teki paikoista ja me emme. Tuon tasoista vastustajaa vastaan pitää olla tehokkaampi maalipaikoissa ja puolustaminen pitää olla kovalla tasolla, jos voitosta meinataan taistella. Opitaan ja vahvistutaan tästä, ja jatketaan hommia ensi viikolla, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua.

S-Kiekko jatkaa tulevalla viikolla Suomi-sarjaa kahdella kotiottelulla. Perjantaina pelataan Jouppilanvuoren jäähallin vihkiäisottelu, jossa vastaan asettuu Karhu HT Porista. Sunnuntaina Seinäjoelle saadaan vieraita Forssasta, kun S-Kiekko kohtaa FPS:n.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com