Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


04.10.2018
Karhu HT vieraaksi Jouppilanvuoren jäähallin vihkiäisotteluun!

Tulevana perjantaina järjestetään Jouppilanvuoren vihkiäisottelu, jossa S-Kiekko saa vastaansa Karhu HT:n Porista. S-Kiekon viikon ensimmäinen ottelu on poikkeuksellinen, koska Seinäjoen kaupunki tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn otteluun katsojille. Ennen ottelua on mahdollisuus tutustua jäähalliin sekä seurata Seinäjoen Taitoluistelijoiden avoimia harjoituksia.

Karhu HT aloitti kautensa hyvin väkevästi ja eteni hieman yllättäen Suomen Cupissa aina välieriin asti. Yhteistyöseura Porin Ässistä saapui useampi pelaaja vahvistamaan porilaisten kokoonpanoa ja joukkue kaatoi useamman Mestiksessä pelaavan joukkueen. Karhu HT törmäsi myös S-Kiekolle tuttuun seinään, kun KeuPa HT päätti Karhujen lennon Suomen Cupissa. Suomi-sarja ei ole alkanut Karhu HT:n osalta Suomen Cupin tapaisena. Kolmesta ottelusta porilaiset ovat napanneet ainoastaan yhden pisteen, mutta se tarkoittaa vain sitä, että perjantaina Karhu HT saapuu Seinäjoelle nälkäisenä.

Seinäjokisten kokoonpanosta ovat varmuudella poissa puolustaja Janne Pirttimäki sekä hyökkääjä Ville Kiviniemi. Molemmat kärsivät loukkaantumisista.

-Valmistaudumme ja keskitymme omaan tekemiseen. Koko ryhmä haluaa voittaa ja se on selkeä tavoitteemme perjantain otteluun. Isona asiana on, että voimme näyttä Jouppilanvuoren jäähallin vihkiäisottelussa yhtenäisen, nöyrän ja erittäin kovaa töitä tekevän S-Kiekon, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää vihkiäisottelua.

Seuraa heitä:

Samuli Virkkunen (Karhu HT): Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva Virkkunen, siirtyi päättyneen kauden jälkeen takaisin Suomi-sarjaan KK-V:sta. Virkkunen on urallaan iskenyt kovia pisteitä niin Mestiksessä, kuin Suomi-sarjassakin. Virkkusella on iso vastuu porilaisten tuloksen teossa.

Petteri Hanka (S-Kiekko): Kurikan Ryhdin kasvatti siirtyi junioreissa Kurikasta Seinäjoelle, ja on edennyt aina edustusjoukkueeseen asti. Viime kaudella Hanka haki vielä tuntumaa Suomi-sarjaan, mutta kesän aikana isoja kehitysaskeleita ottanut puolustaja, on vakiinnuttanut paikkansa S-Kiekon puolustuksessa.

Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa 18.15. Perjantaina on myös mahdollisuus käydä tutustumassa Jouppilanvuoren jäähalliin ja seurata ennen ottelua Seinäjoen Taitoluistelijoiden avoimia harjoituksia. Ottelua on mahdollisuus seurata myös Ruutu -palvelun kautta. Jouppilanvuoren vihkiäisotteluun odotetaan poikkeuksellisen suurta yleisömäärää, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com