Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.10.2018
Karhu HT vei voiton voittolaukauskilpailun jälkeen

Perjantai-iltana pelattiin Jouppilanvuoren jäähallin vihkiäisottelu, jossa ottivat yhteen S-Kiekko ja Karhu HT. Ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun asti, jonka KHT käänsi lopulta itselleen ja vei kaksi pistettä Seinäjoelta numeroin 3-4.

Ottelu alkoi S-Kiekon hallinnassa ja porilaiset joutuivat puolustamaan, kun seinäjokiset löivät painetta vierasjoukkueen päätyyn. Lopulta S-Kiekon kova painostus tuotti tulosta, kun Petri Viitamäki tykitti kiekon ylivoimalla Karhu HT:n maaliin. Myös Karhu HT:lla oli ensimmäisessä erässä omat paikkansa, mutta ensimmäisessä erässä porilaiset jäivät maaleitta.

Toiseen erään S-Kiekko sai loistavan alun. Vain 34 sekuntia oli keritty pelata, kun Eemeli Alanen laukoi kiekon vierasjoukkueen maalin yläkulmaan, ja vei S-Kiekon jo kahden maalin johtoon. Porilaiisten maalilla pelannut Veli-Matti Mäkinen joutui toisessa erässä varsinaiseen kiekkosateeseen, kun S-Kiekko painoi päälle. Mäkiselle merkittiin toisessa erässä 25 torjuntaa. S-Kiekko onnistui aivan erän lopussa iskemään ottelun kolmannen maalin. Petri Viitamäki huudatti illan toisella osumallaan Jouppilanvuoren jäähallin yli 800 katsojaa ja vei S-Kiekon erätauolle 3-0 johdossa.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue syttyi taistelemaan. Porilaiset iskivät kaksi maalia hieman yli minuuttiin. Ensin Aleksi Valli onnistui avaamaan porilaisten maalitilin ylivoimalla. Aleksi Sävelä toi Karhu HT:n jo maalin päähän vain hetki myöhemmin. Tasoitusmaali tuli S-Kiekon kannalta ikävään paikkaan, kun 27 sekuntia ennen loppua, Roope Elo tasoitti ottelun. Ottelun varsinainen peliaika päättyi tasan, joten siirryttiin jatkoajalle.

Hyvistä paikoista huolimatta, jatkoaika ei tuottanut ratkaisua ja ottelun ratkaisu siirtyi voittolaukauskilpailuun. Vasta seitsemän laukojapari ratkaisi ottelun, kun Kasperi Nuto onnistui yrityksessään. Ottelu päättyi lopulta 3-4 ja vierasjoukkue Karhu HT poistui Jouppilanvuoren jäähallista kaksi pistettä rikkaampana.

- Raaka oppitunti meille voittamisesta ja siitä, mitä se vaatii. Ottelu kestää 60 minuuttia, ei 40 minuuttia. Kolmas erä oli meiltä jännittynyttä pelaamista ja alettiin roiskimaan kiekkoja. Tuollainen määrä henkilökohtaisia virheitä ei riitä voittamiseen. Meillä oli paikkoja ratkaista peli, mutta tänään ei vain pomppinut meille. Johtoasemassa pelaaminen on meille vielä opettelua ja täytyy tehdä kaikkemme, että tällaiset ottelut voidaan jatkossa hoitaa kotiin. Onneksi päästään pelaamaan uudestaan sunnuntaina kotihallissa, Ladataan piiput ja laitetaan kaikki likoon, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää ottelua.

S-Kiekon seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina Seinäjoella, kun FPS saapuu taistelemaan pisteistä. Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com