Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.10.2018
FPS saapuu sunnuntaina Seinäjoelle!

S-Kiekon viikon toinen ottelu pelataan sunnuntaina, kun FPS Forssasta saapuu Seinäjoelle haastamaan S-Kiekkoa.

Forssalaiset ovat avanneet kautensa todella väkevästi. Ennen lauantaita, joukkue on pelannut neljä ottelua, joista forssalaiset ovat voittaneet kolme. Joukkueen runko koki kesällä paljon muutoksia, kun useampi tärkeä pelaaja vaihtoi maisemaa. Pelaajamuutokset eivät ole kuitenkaan näkyneet FPS:n otteissa, koska joukkue onnistui hankkimaan hyviä vahvistuksia joukkueeseensa sekä useampi pelaaja on noussut isompaan rooliin forssalaisten joukkueessa.

S-Kiekko lähtee sunnuntaina hakemaan paluuta voittojen tielle. Kirvelevä tappio voittolaukauskilpailussa Karhu HT:ta vastaan, näkyy varmasti seinäjokisten otteissa, kun joukkue luistelee kotiyleisön eteen sunnuntaina. Sunnuntaina seinäjokisten kokoonpanosta ovat poissa Janne Pirttimäki sekä Ville Kiviniemi, jotka toipuvat vielä loukkaantumisista. Lisäksi pahasti viime keväänä loukkaantunut Jukka Saikkonen on edelleen poissa kokoonpanosta.

- Käydään tänään palaverit ja jäällä joukkueen kanssa. Puretaan eilinen ja valmistaudutaan huomiseen. Sunnuntaina meillä on varmasti kova vastustaja vastassa. Meidän pitää löytää pelirohkeus ja iloinen ilme takaisin jäälle perjantain pettymyksen jälkeen, kertoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Jyri Waajakoski (FPS): 22-vuotias hyökkääjä on tällä hetkellä koko sarjan pistepörssin kärjessä. Waajakoski on nakuttanut neljässä ottelussa huimat 14 pistettä (6+8). 22-vuotias HPK-kasvatti on yksi forssalaisten avainpelaajista, joka pystyy tuomaan tulosta ja aiheuttamaan ongelmia vastustajajoukkueen puolustukselle.

Petri Viitamäki (S-Kiekko): S-Kiekon kapteeni ja oma kasvatti iski perjantaina Jouppilanvuoren jäähallin vihkiäisottelussa kaksi osumaa, ja on tällä hetkellä S-Kiekon tehokkain pelaaja. Monipuolinen ja kokenut hyökkääjä nousee avainasemaan sunnuntaina, kun hyvässä vedossa oleva FPS saapuu Seinäjoelle.

Ottelu alkaa sunnuntaina Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17.00. Ottelua on mahdollista seurata myös Ruutu -palvelun kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko voittoon Forssan Palloseurasta!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com