Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.10.2018
S-Kiekko suuntaa viikonlopuksi pääkaupunkiseudulle

Neljän pelatun kotipelin jälkeen, seinäjokiset suuntaavat pelaamaan viikonloppuna kaksi vieraspeliä pääkaupunkiseudulla. Lauantaina seinäjokiset matkustavat Järvenpäähän, jossa S-Kiekko kohtaa Haukat. Sunnuntaina matka jatkuu Espooseen, jossa S-Kiekko saa vastaansa sarjakärki Kiekko-Espoon.

Järvenpääläisten kokoonpano on uusiutunut lähes täysin viime kaudesta. Muutokset joukkueessa ovat piristäneet joukkueen peliesityksiä ja joukkue löytyykin sarjataulukosta sijalta 12. Sami Heleniuksen luotsaama Haukat on pelannut kuusi ottelua, joista joukkue on onnistunut nappaamaan saman verran myös pisteitä. Haukkojen kokoonpanossa on useita mielenkiintoisia pelaajia. Joukkueen kokoonpanosta löytyy muun muassa kaksi japanilaista pelaajaa Shuma Kinebuchi sekä Keigo Minoshima, venäläishyökkääjä Artyom Chugunnikov, italialainen maalivahti Matjas Ulessi sekä Seinäjoella kauden pelannut Jaakko Niskanen.

Suomi-sarjaan uutena tulokkaana saapunut Kiekko-Espoo, on avannut kauden hyvin väkevästi. Joukkue onnistui haalimaan todella kovia pelaajia Suomi-sarjasta, Mestiksestä sekä muista kovista sarjoista. Slovakian pääsarjasta espoolaisten maalinsuulle saapui kokenut Jani Nieminen, sekä Saksan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta saapui puolustaja Jimi Santala. Espoo Unitedista sekä muista Mestis-seuroista Kiekko-Espoon kokoonpanoon siirtyi yhteensä viisi pelaajaa sekä Suomi-sarjan joukkueista yhteensä kahdeksan pelaajaa. Kiekko-Espoo lähtee heti ensimmäiseen Suomi-sarjan kauteensa yhtenä ennakkosuosikkina, joka taistelee koko Suomi-sarjan mestaruudesta.

S-Kiekon kokoonpano muuttuu molemmissa otteluissa hieman. Lauantaina kokoonpanosta ovat poissa Petri Viitamäki ja Eemeli Alanen siviilikiireiden vuoksi. Molemmat pelaajat kuitenkin pelaavat sunnuntaina Kiekko-Espoota vastaan. Sunnuntain ottelusta poissa on Julius Tall myös siviilikiireiden vuoksi. S-Kiekko saa iloisia uutisia myös sairastuvalta, kun Janne Pirttimäki ja Ville Kiviniemi palaavat kokoonpanoon.

- Haukat on aktiivinen ja kovaa painostava joukkue. Varmasti kova vastustaja erityisesti kotihallissaan. Saamme olla parhaimmillamme, jos meinataan pisteitä Järvenpäästä ryöstää. Kiekko-Espoo on sarjan kärkiporukka ja heillä on sarjaan erittäin nimekäs joukkue. Puolustusvalmius hyökkäyspelaamisessa ja yksinkertaisesti työmäärä, joka jätkältä on oltava tapissa. Meidän on pelattava yhdessä, jotta tuollainen vastustaja voidaan kaataa. Positiivisella mielellä ja ennakkoluulottomasti lähdetään etelään ja varmuudella voin sanoa, että kaikki laitetaan likoon molemmissa otteluissa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää viikonlopun otteluita.

Ottelu Järvenpäässä alkaa lauantaina kello 16.20. Sunnuntain ottelu Kiekko-Espoota vastaan alkaa kello 15.30. Molempia otteluita on mahdollista seurata suorana Ruutu -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com