Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.10.2018
Järvenpäästä ei pisteitä irronnut

S-Kiekon viikonlopun ensimmäinen ottelu pelattiin Järvenpäässä, jossa seinäjokiset kohtasivat Haukat. Järvenpääläisten tehokas ylivoima sekä seinäjokisten tehottomuus koituivat S-Kiekon kohtaloksi. Kotijoukkue Haukat korjasi täyden pistepotin numeroin 6-2.

S-Kiekko aloitti ottelun hyvin ja pystyi horjuttamaan pitkillä hyökkäyksillä kotijoukkuetta. Seinäjokiset hallitsivat kentän tapahtumia ensimmäisessä erässä. Lopulta painostus tuotti myös tulosta, kun Tomi Poikonen ohjasi ylivoimalla Santeri Luostarisen lähettämän laukauksen järvenpääläisten maaliin. Myös Haukoilla oli ensimmäisessä erässä muutama loistava paikka, mutta S-Kiekon maalilla pelannut Antti Makkonen oli mies paikallaan ja esti järvenpääläisten yritykset. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin S-Kiekon 0-1 johtoasemassa.

Aivan ensimmäisen erän lopussa, S-Kiekolle tuomittiin rangaistus ja seinäjokiset joutuivat aloittamaan toisen erän alivoimaisena. Toista erää oli keritty pelaamaan vain 27 sekuntia, kun Haukat tasoittivat ottelun ylivoimalla. Jussi-Pekka Jokinen tarjoili paikan Antti Rantsille, jonka laukaus painui seinäjokisten maaliin. Viisi minuuttia edellisestä, ja kotijoukkue rokotti jälleen ylivoimalla. Juha Järvinen laukoi S-Kiekon maalin edestä järvenpääläiset ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. S-Kiekko tuli kuitenkin vielä tasoihin, kun Tuomas Lehtinen purjehti kotijoukkueen virheen seurauksena läpiajoon ja nosti rystyltä kiekon ohi Haukkojen maalilla pelanneen Matjas Ulessin. Aivan erän lopussa, Haukat kuitenkin kuittasivat virheensä ja siirtyivät ottelussa jälleen johtoon, kun Samu Öystilän laukaus painui seinäjokisten maaliin.

S-Kiekko tuli kolmanteen erään hyvin, mutta jälleen tehottomuus kiusasi seinäjokisia. Haukat sen sijaan jatkoivat maalintekoa kolmannessa erässä. Ensin Joonas Rinnetmäki päätti läpiajonsa maalijuhliin kahdeksan minuuttia ennen loppua. Muutama minuutti myöhemmin, Leevi Leipijärvi pääsi nautiskelemaan ja siirtämään kiekon tyhjään maaliin. Vain 19 sekuntia edellisestä ja kiekko oli jälleen S-Kiekon maalissa. Vladimir Nestertsuk viimeisteli ottelun loppulukemat 6-2.

- Pelattiin tämän kauden tähän mennessä huonoin peli. Ensimmäinen erä oli ok, mutta sitten tekeminen romahti. Kiekollinen peli oli ylimielistä ja tehtiin pelistä vaikeaa. Ei riittänyt nöyryys purkaa kiekkoa ja pelata syvän kautta niissä paikoissa, kun näin olisi pitänyt tehdä. Tekeminen tuntui kaiken kaikkiaan pakkopullalta ja rentous oli kadoksissa. Huomenna vastus kovenee ja meidän pitää löytää keinot päästä omalle tasolle. Ja hieman sen ylikin, jos meinataan voitosta taistella, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa matkaansa Järvenpäästä Espooseen ja Kiekko-Espoon vieraaksi. Ottelu Espoossa alkaa sunnuntaina kello 15.30 ja ottelua on mahdollista seurata suorana Ruutu-palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com