Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


14.10.2018
Sarjakärki maalilla parempi – Viikonloppu ei tuottanut pisteitä

S-Kiekon viikonlopun toinen ottelu pelattiin sunnuntaina Espoonlahdessa. S-Kiekko sai vastaansa sarjakärki K-Espoon. Kotijoukkue oli lopulta maalilla parempi ja vei täyden pistepotin tuloksella 3-2.

S-Kiekko oli vaikeuksissa ottelun alussa. K-Espoo painoi kovaa seinäjokisten päätyyn ja S-Kiekko joutui puolustamaan pitkiä aikoja omalla puolustusalueellaan. Seinäjokiset eivät saaneet omaa peliään toiminaan ensimmäisessä erässä ja lopulta kotijoukkue nousi myös johtoon. Jere Laine viimeisteli espoolaisten ja koko ottelun ensimmäisen osuman ajassa 4:16. Enempää maaleja ensimmäinen erä ei tarjonnut, joten erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa.

Toiseen erään luisteli aivan eri S-Kiekko. Seinäjokiset pystyivät aiheuttamaan kotijoukkueelle ongelmia puolustuspäässä. Erän neljännellä minuutilla, S-Kiekko tasoitti ottelun. Eppu Oksanen kaivoi aloituksen Eemeli Alaselle, joka tulitti kiekon ohi K-Espoon maalilla torjuneen Jani Niemisen. Tasoitusmaalin jälkeen, seinäjokiset jatkoivat painostamista ja nousivatkin ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ottelun puolivälin jälkeen. Joona Putkonen pääsi kiekon kanssa kotijoukkueen maalin eteen ja siirsi seinäjokiset ottelussa ensimmäisen kerran johtoon. Johtoasemassa S-Kiekko ei kerennyt pelaamaan kuin hieman yli kolme minuuttia. Kotijoukkueen kapteeni Kim Hirschovits nousi seinäjokisten maalin eteen ja löi tilanteeksi 2-2. Molemmat joukkueet pääsivät koittamaan ylivoimalla vielä erän lopussa, mutta Hirschovitsin maali jäi erän viimeiseksi.

Kotijoukkue avasi kolmannen erän todella hyvin. Espoolaiset kestivät ensin toisen erän lopussa tuomitun rangaistuksen, ja sen jälkeen siirtyivät jälleen johtoon. Jere Laine kuritti seinäjokisia toistamiseen ja siirsi K-Espoon jälleen johtoon. S-Kiekko yritti vimmatusti tasoitusta, mutta kiekko ei pomppinut enää kotijoukkueen maaliin. Myöskään kotijoukkue ei enempää maaleja onnistunut tekemään, joten ottelu päättyi kotijoukkueen 3-2 voittoon.

- Pelattiin hemmetin hyvä ottelu. Ottelun alku oli vastustajan pyöritystä, mutta kestettiin se ja haastettiin kaveri ihan rehelliseen kiekko-otteluun. Joka äijä löi kaikki likoon ja taisteli koko sydämellä. Tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Harmittaa jätkien puolesta, koska tuolla työmäärällä olisi ansaittu enemmän. Levätään hetki ja pidetään välipäivä. Sen jälkeen kohti uutta viikkoa ja uusia pelejä, kommentoi jääkiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko luistelee seuraavan kerran kaukaloon ensi viikon lauantaina, kun seinäjokiset matkustavat D-Kiekon vieraaksi Jyväskylään. Sunnuntaina S-Kiekko pelaa Jouppilanvuoren jäähallissa ja vastustajaksi saapuu Nokian Pyry.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com