Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.10.2018
S-Kiekko lähtee vaikeasta tilanteesta viikonloppuun

S-Kiekko lähtee viikonloppuna hakemaan paluuta voittokantaan, kun seinäjokisilla on tulevana viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina seinäjokiset matkaavat Jyväskylään taistelemaan pisteistä D-Kiekon kanssa. Sunnuntaina S-Kiekko palaa kotikaukaloonsa, kun Nokian Pyry saapuu Seinäjoella ja mittaamaan seinäjokisten päivän kuntoa.

Jyväskyläläiset ovat avanneet kauden Suomi-sarjassa vahvasti. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua, joista D-Kiekko on voittanut viisi. Sarjataulukossa jyväskyläläiset pitävät hallussaan sijaa kahdeksan. S-Kiekko ja D-Kiekko ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti harjoitusottelussa. Ensimmäinen harjoitusottelu Jyväskylässä oli D-Kiekon näytöstä, kun jyväskyläläiset pesivät S-Kiekon numeroin 8-1. Toinen ottelu pelattiin Seinäjoella ja jälleen kotijoukkue vei voiton. S-Kiekko oli elokuun lopussa pelatussa harjoitusottelussa vahvempi numeroin 3-2.

Sunnuntaina Seinäjoelle saapuva Pyry, löytyy sarjataulukon kärkipäästä. Nokialaiset ovat voittaneet pelaamastaan kahdeksasta ottelusta varsinaisella peliajalla viisi. Joukkue on onnistunut keräämään 17 pistettä, joka oikeuttaa tällä hetkellä sarjataulukossa sijaan neljä. Viime kaudella S-Kiekko tuotti nokialaisille ongelmia, kun seinäjokiset veivät nimiinsä molemmat kamppailut ja onnistui ryöstämään Pyryltä viisi pistettä. Sunnuntaina Seinäjoelle saapuu varmasti vierasjoukkue, joka haluaa unohtaa viime kauden ottelut ja poistua Seinäjoelta täyden pistepotin kanssa.

Seinäjokisten valmistautuminen viikonlopun otteluihin ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Joukkuetta kiusaa vatsatauti, joka pakottanut ison osan pelaajista pysymään poissa jäähallilta. S-Kiekon kokoonpano ja poissaolijoiden määrä varmistuu vasta pelipäivänä. Varmasti poissa on ainoastaan Jukka Saikkonen, joka toipuu edelleen viime kevään loukkaantumisesta.

- Tämä viikko on ollut sekasortoinen mahataudin myllertäessä ja poissaoloja on luonnollisesti ollut runsaasti. Hienosti on kuitenkin henki ja ilmapiiri säilynyt jäällä tekemisessä. Toivottavasti saadaan sairastuvalta äijiä huomiselle. D-Kiekko on todella laadukas joukkue, ja meillä tekeminen pitää olla samoilla asteilla kuin viime sunnuntaina, jotta voidaan taistella pisteistä. Varmasti jokainen ukko jengissä tietää, kuinka paljon voittoa tarvitaan juuri nyt ja mitä sen eteen pitää olla valmis tekemään, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Tomi Wilenius (Pyry): Nokialaiset tekivät kesän aikana yhden Suomi-sarjan kovimmista kaappauksista, kun Tomi Wilenius saapui Pyryn riveihin. 25-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan Mestiksessä 185 ottelua, joissa Ilves-kasvatti on nakuttanut tehopisteet 57+64=121. Wilenius on edustanut Mestiksessä LeKiä, Hokkia, SaPKoa ja viimeisimpänä TuToa. Wilenius on Suomi-sarjassa iskenyt kahdeksassa ottelussa tehopisteet 4+7=11 ja häneltä odotetaan Pyryn viemistä pitkälle kevääseen.

Eemeli Alanen (S-Kiekko): 24-vuotias TUS-kasvatti kuuluu S-Kiekon puolustuksen kulmakiviin. Alanen pelaa isolla vastuulla illasta toiseen. Bayerncar Oy:n kummipelaaja on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 2+3=5. Viikonlopun kamppailuissa Alasen ja S-Kiekon koko puolustuksen tarvitsee onnistua, jotta seinäjokiset pystyvät nousemaan sarjataulukossa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint