Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


20.10.2018
S-Kiekko katkaisi tappioputkensa – D-Kiekko joutui nöyrtymään Jyväskylässä!

S-Kiekon viikonlopun ensimmäinen ottelu pelattiin lauantaina Jyväskylässä, kun seinäjokiset kohtasivat vieraskaukalossa D-Kiekon. Jyväskylässä nähtiin joukkuetta vaivaavasta vatsataudista huolimatta pirteä S-Kiekko, joka lopulta nappasi kolme pistettä Seinäjoelle numeroin 2-7.

Ottelun alku oli tasainen ja molemmat joukkueet pystyivät luomaa maalipaikkoja. S-Kiekko siirtyi ottelussa johtoon ottelun puolivälin jälkeen. Eppu Oksanen katkaisi hyökkäyspäässä syötön ja löi ilmasta S-Kiekon ottelussa 1-0 johtoon. Vain minuutti myöhemmin ja S-Kiekko iski kiekon jälleen jyväskyläläisten maaliin. Ville Kiviniemi riisti kiekon hyökkäyspäässä ja syötti kiekon Antti Pölläselle, joka täräytti kiekon ohi D-Kiekon maalilla pelanneen Manu Lähteenmäen. D-Kiekko onnistui aivan erän lopussa iskemään kavennusmaalin. Hetki ylivoiman päättymisen jälkeen, Olli Hakala tarjoili paikan Mikko Komulaiselle, joka laukoi komeasti D-Kiekon ensimmäisen maalin. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin S-Kiekon 1-2 johdossa.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Molemmat joukkueet pääsivät toisessa erässä koittamaan muutamaan otteeseen ylivoimalla. S-Kiekko käytti ottelun puolivälissä ylivoiman hyväkseen ja siirtyi ottelussa jo 1-3 johtoon. Jesper Peltola laukoi kääntölaukauksella kiekon jyväskyläläisten maaliin. Jyväskyläläisten kavennusmaali tuli vain hetkeä myöhemmin. Kiekko pomppi aloituksen jälkeen Teemu Siiroselle, joka laukoi kiekon seinäjokisten maaliin. Enempää maaleja toinen erä ei tarjonnut, ja S-Kiekon johdossa siirryttiin toiselle erätauolle.

Ottelun viimeinen erä oli S-Kiekon näytöstä. Heti erän alussa, S-Kiekko rokotti jyväskyläläisiä jo neljännen kerran. Niklas Peltola alusti paikan Tomi Poikoselle, joka hienon yksilösuorituksen jälkeen, laukoi kiekon D-Kiekon maaliin. Muutama minuutti myöhemmin sama kaksikko iski uudelleen. Peltola ja Poikonen karkasivat 2vs1-hyökkäykseen, jonka päätteeksi Peltola tarjoili ja Poikonen viimeisteli illan toisen osumansa. S-Kiekko jatkoi maalikarkeloita kolmannen erän puolivälissä. Akseli Kalliainen laukoi viivasta ja Johannes Pinta pääsi paluukiekosta siirtämään seinäjokiset ottelussa jo 6-2 johtoon. Sama mies iski illan toisen maalinsa alivoimalla viisi minuuttia ennen loppua. S-Kiekko joutui kahden miehen alivoimalle ja Pinta pääsi suoraan rangaistusaitiosta läpiajoon, jonka päätteeksi tulostaululle muutettiin lukemat 2-7. Kolmannessa erässä myös kotijoukkueella oli omat maalipaikkansa, mutta erinomaisesti S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku piti maalinsa kolmannessa erässä puhtaana. S-Kiekko katkaisi tappioputkensa Jyväskylässä ja poistui takaisin Seinäjoelle kolmen pisteen ja 2-7 voiton kanssa.

- Tärkeä voitto ja huikea peli jätkiltä. Viisikkopuolustaminen ja tehokkuus maalipaikoissa olivat keskeiset asiat, miksi saatiin tänään kolme pistettä mukaan. Isona asiana joukkueen kannalta on tietysti se, että saatiin onnistuminen johtoasemassa pelaamiseen ja pystyttiin naulaamaan ottelu kolmannessa erässä. Viime aikoina on hävitty muutama peli viimeisen erän notkahduksilla ja siitä syystä oli hyvä huomata, että ollaan siinä asiassa pystytty menemään eteenpäin. Huomenna vastaan tulee yksi sarjan parhaista joukkueista ja samanlainen peli-ilme on pystyttävä tuomaan esille, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua ja alustaa huomista ottelua.

S-Kiekko palaa sunnuntaina Seinäjoelle, kun Nokian Pyry saapuu Jouppilanvuoren jäähalliin ensimmäistä kertaa. Ottelu alkaa kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com