Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.10.2018
S-Kiekko ja Hokki iskevät yhteen!

Seinäjokisilla on poikkeuksellinen viikonloppu. Joukkueella on ainoastaan yksi ottelu ja se pelataan sunnuntaina Seinäjoella. Vastustajaksi saapuu yksi sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva Hokki Kajaanista.

Kajaanilaiset pitävät hallussaan Suomi-sarjan sarjataulukossa sijaa kahdeksan. Joukkue on pelannut ennen sunnuntaita 11 ottelua, joista on kerääntynyt pisteitä 22 kappaletta. Hokin kokoonpano on elänyt viime kaudesta ja kajaanilaiset ovat onnistuneet hankkimaan kovia nimiä joukkueensa kokoonpanoon. Muun muassa Pyrystä saapunut maalivahti Tomi Rautio, kuuluu ehdottomasti Suomi-sarjan kärkimaalivahteihin. Mestiksestä joukkueen riveihin saapuivat Anton Kokkonen (IPK), Jimi Nylund (Hermes), Tuomas Komulainen (RoKi), Jesperi Viikilä (Ketterä) sekä Risto Mattila (Ketterä).

S-Kiekon kokoonpano sunnuntain otteluun on muuttunut pelikiellon sekä poissaolojen vuoksi. Kapteeni Petri Viitamäki kärsii yhden ottelun pelikieltoaan sunnuntaina, ja näin ei ole kokoonpanossa. Lisäksi S-Kiekon kokoonpanosta puuttuvat Akseli Kalliainen ja Johannes Pinta, jotka ovat poissa siviilikiireiden vuoksi. Lisäksi Jukka Saikkosen sairasloma jatkuu edelleen.

- Vastustaja on nimekäs ja kovaa luokkaa. Meille hieno mahdollisuus haastaa taas yksi sarjan kärkijoukkueista. Pelataan yhdessä ja jätetään kaikki jäälle. Silloin on vaikea hakea Seinäjoelta pisteitä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua.

Seuraa heitä:

Arttu Leskinen (Hokki): 21-vuotias hyökkääjä on noussut kuluvan kauden aikana joukkueensa tärkeimpiin pelaajiin. Leskinen siirtyi päättyneen kauden jälkeen AIK/Laser HT:sta Kajaaniin, ja muutos on tehnyt hyvää KKP:n kasvatille. Leskinen on pelannut Suomi-sarjaa Hokin riveissä 11 ottelua, joissa ovat syntyneet tehopisteet 7+7=14.

Antti Pöllänen (S-Kiekko): 22-vuotias hyökkääjä pelaa toista kauttaan S-Kiekossa. Pöllänen on viime kierroksilla vakiinnuttanut roolinsa joukkueen kokoonpanossa, ja kiittänyt vastuusta iskemällä viimeiseen neljään peliin kaksi maalia. Jos Pöllänen jatkaa samaan tahtiin, tulee hän rikkomaan viime kauden piste-ennätyksensä kirkkaasti. S-Kiekko kaipaa laajalta rintamalta onnistumisia, joten Pöllänen ja S-Kiekon neljäs kenttä kannattaa ottaa seurantaan viikonlopun ainoassa ottelussa.

Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17.00. Ottelua on mahdollista seurata suorana myös Ruutu-palvelun kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com