Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.10.2018
S-Kiekon ongelmat kotikaukalossa eivät helpota

S-Kiekon viikon ainoa ottelu pelattiin sunnuntaina, kun Kajaanin Hokki matkusti Seinäjoelle. Vierasjoukkue ei antanut saumaa seinäjokisille, vaan poistui kaukalosta lopulta voittajana. Hokki korjasi kolme pistettä lukemin 1-7.

Kajaanilaiset luistelivat kaukaloon terävästi ja ottivat ottelun haltuunsa. Ensimmäisessä erässä, seinäjokiset joutuivat puolustamaan pitkiä aikoja omalla kenttäpuoliskollaan. S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku kuitenkin piti S-Kiekon mukana ottelussa. Niku venyi ensimmäisessä erässä useaan huipputorjuntaan ja antoi S-Kiekolle toivoa. S-Kiekko kulutti ensimmäisessä erässä jäähyaitiota ja lopulta vierasjoukkue rokotti ylivoimalla. Alejandro Ramirez Salinas viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin ja vei kajaanilaiset ottelussa johtoon. Kajaanilaisten 0-1 johdossa siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä kajaanilaisten tulitus jatkui. Kajaanilaiset viimeistelivät yhteensä neljä maalia ja osoittivat haluavansa poistua Seinäjoelta pisteet mukanaan. Maalinteossa onnistuivat Tommi Klementti, Risto Mattila, Arttu Leskinen sekä Tuomas Komulainen. Hokin viidennen maalin jälkeen, Antti Makkonen luisteli S-Kiekon maalille. Toisessa erässä myös S-Kiekolla oli omat paikkansa, mutta viimeistelyn tuska vaivaa edelleen seinäjokisia. Toiselle erätauolle siirryttiin Hokin 0-5 johdossa.

Hokki jatkoi painostamista myös kolmannessa erässä ja hallitsi kaukalon tapahtumia. Hokki kuritti seinäjokisia erän viidennellä minuutilla kahden miehen ylivoimalla, kun Heikki Klementti vei Hokin ottelussa jo 0-6 johtoon. Aivan ottelun lopussa, kiekko painui jo seitsemännen kerran seinäjokisten verkkoon, kun Arttu Leskinen iski illan toisen maalinsa. S-Kiekon ensimmäistä maalia saatiin odotella aivan ottelun viimeiselle minuutille asti. Sekavan tilanteen jälkeen, kiekko lipui Lauri Haimakaiselle, joka onnistui rikkomaan Lari Kukkohovin nollapelin. Ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen selkeään 1-7 voittoon.

- Tänään ei onnistunut mikään. Henkisellä puolella on kollektiivisesti haasteita ja itseluottamus on kateissa. Nyt on tärkeintä löytää rentous ja raikkaus takaisin tekemiseen. Arvot takaisin näkyviin ja hymyä huuleen. Sarjaohjelma tässä kauden alkupuoliskolla on meille kova, ja vastassa on ollut ja tulee olemaan sarjan kärkijoukkueita. Pitää vaan uskoa omaan tekemiseen. Kyllä tästä takaisin voittojen tielle varmasti päättään, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa ensi viikolla otteluitaan Suomi-sarjassa kahdella ottelulla. Lauantaina seinäjokiset matkaavat Kalajoelle JHT:n vieraaksi. Sunnuntaina S-Kiekko palaa kaukaloon Seinäjoella, kun vastustajaksi saapuu Hunters.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com