Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


02.11.2018
S-Kiekko hakee paluuta voittojen tielle

S-Kiekon viimeisimmät ottelut ovat päättyneet suurinumeroisiin tappioihin ja joukkue suuntaa tulevan viikonlopun otteluihin vain yksi tavoite mielessään. Voittaminen. Joukkuetta on alkukauden aikana kiusanneet loukkaantumiset, sairastumiset ja suorittamisen epätasaisuus. Tulevana viikonloppuna seinäjokisilla on mahdollisuus katkaista kierre, kun S-Kiekolla on kaksi ottelua. Lauantaiksi S-Kiekko suuntaa Kalajoelle JHT:n vieraaksi. Sunnuntaina seinäjokiset palaavat kotikaukaloon, johon vastustajaksi saapuu Hunters Porvoosta.

JHT löytyy sarjataulukosta sijalta seitsemän. Joukkue on pelannut 12 ottelua ja hankkinut yhteensä 24 pistettä. S-Kiekko on kohdannut JHT:n tällä kaudella kahdesti. Suomen Cupissa JHT oli vahvempi numeroin 3-5 ja Suomi-sarjassa, JHT vei pisteet Seinäjoelta lukemin 1-5. Molemmat ottelut ovat olleet tasaisia, joten lauantain ottelusta voidaan odottaa kahden edellisen kohtaamisen kaltaista.

Hunters on pelannut alkukauden vahvasti ja pitää itsellään ennen viikonlopun otteluita sijaa viisi. Porvoolaiset ovat napanneet yhteensä 25 pistettä, kun pelejä on kertynyt 12 kappaletta. Porvoolaiset olivat vahvempia kotikaukalossaan joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 6-4. Porvoossa joukkueiden kohtaaminen ratkesi vasta viimeisellä minuutilla, joten Seinäjoella nähdään varmasti kiivas taistelu molemmille joukkueille tärkeistä pisteistä. Erityisesti S-Kiekolla karvas tappio on edelleen muistissa, joten sunnuntaina viime ottelun loppuhetket varmasti näkyvät seinäjokisten taisteluilmeessä.

S-Kiekon kokoonpanossa tapahtuu muutoksia tulevan viikonlopun otteluissa. Kapteeni Petri Viitamäki on kärsinyt pelikiellon ja palaa kokoonpanoon lauantaina. Toinen tärkeä palanen jää kuitenkin pois kokoonpanosta, kun Tomi Poikonen kärsii yhden ottelun pelikieltonsa lauantain JHT-ottelussa. Poikonen palaa kaukaloon sunnuntaina, kun Hunters saapuu Seinäjoelle. Sairastuvalla on ainoastaan vaikeasta loukkaantumisesta toipuva Jukka Saikkonen, jonka odotetaan palaavan kaukaloon ensi vuoden puolella.

- Sarjaohjelma on kova meille ja jatkamme pelaamista sarjan kovimpia joukkueita vastaan. Otetaan se haaste vastaan pää ylhäällä ja lähdetään rohkeasti mittaamaan itseämme. Jokainen jätkä meillä tietää, että joka vaihdossa on pystyttävä lyömään itsensä likoon sataprosenttisesti ja tehtävä täysillä hommia. Se on ainoa keino, jotta hyviä asioita alkaa tapahtumaan ja päästään ytimeen taas joukkueena takaisin, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Teemu Mielonen (Hunters): 23-vuotias hyökkääjä on ollut joukkueensa tehokkain pelaaja tällä kaudella. Mielonen pelasi viime kaudella kasvattajaseura Kiekko-Vantaassa Mestistä 49 ottelua, joissa hän nakutti pisteet 9+20=29. Mieloselta vaaditaan onnistumisia sunnuntaina, kun Hunters saapuu Jouppilanvuoren jäähalliin.

Petri Viitamäki (S-Kiekko): Viime viikon ainoasta ottelussa sivusta ollut joukkueen kapteeni, palaa viikonloppuna S-Kiekon kokoonpanoon. Kapteenin merkitys joukkueelle on valtaisa niin pelillisesti, kuin henkisesti. Viitamäen paluu kaukaloon piristää varmasti seinäjokisten peliä tulevan viikonlopun otteluissa.

Lauantain ottelu Kalajoella alkaa kello 17.00. Sunnuntaina Hunters -ottelu alkaa myös kello 17.00 Jouppilanvuoren jäähallissa. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko takaisin voittojen tielle!

PS. sunnuntain kotiotteluun pääsee ilmaiseksi sisään S-Kiekon tai SHT:n pelipaidalla. Lue lisää kampanjasta tästä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com