Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.11.2018
S-Kiekko paransi peliesityksiään - JHT oli vahvempi Kalajoella

S-Kiekon viikonlopun ensimmäinen ottelu pelattiin lauantaina Kalajoella JHT:ta vastaan. S-Kiekko paransi heikkoja peliesityksiään, mutta se ei tänään riittänyt voittoon. JHT vei pisteet lopulta numeroin 7-3.

Ensimmäisessä erässä S-Kiekko sortui jäähyihin. Seinäjokiset saivat ensimmäisessä erässä kolme rangaistusta ja JHT kuritti. Juho Joki-Erkkilä viimeisteli kotijoukkueen ensimmäisen maalin ajassa 10:34 ja vei kalajokiset ottelussa johtoon. S-Kiekolla oli omat paikkansa ensimmäisessä erässä, mutta viimeistely ontui. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin JHT:n 1-0 johdossa.

Toinen erä oli S-Kiekolle todella musta. Kalajokiset rokottivat erässä seinäjokisia viidesti. Juho Takkula, Jere Rantala, Juho Joki-Erkkilä, Jere Somero ja Juuso Hämäläinen iskivät maalin mieheen ja tilanne tulostaululla oli jo 6-0. S-Kiekko heräsi vasta erän lopussa ja onnistui ensimmäisen kerran myös maalinteossa. Eemeli Alanen laukoi kiekon ensimmäistä kertaa kalajokisten maalilla torjuneen Fredrik Gronstrandin taakse ja kavensi tilanteeksi 6-1.

Kolmannessa erässä seinäjokiset nostivat tasoaan ja aloittavat takaa-ajon. Kolmannen erän kuudennella minuutilla, Antti Pöllänen ohjasi Janne Pirttimäen laukauksen kotijoukkueen verkkoon. Seitsemän minuuttia myöhemmin ja kiekko oli jälleen kalajokisten maalissa. Eemeli Pöytälaakso laukoi paluukiekosta seinäjokisten kolmannen maalin, ja toi S-Kiekon kolmen maalin päähän. Tämän lähemmäs S-Kiekko ei lauantai-illan ottelussa päässyt. Kotijoukkueen Jere Rantala löi ottelun loppulukemat 7-3 ylivoimalla neljä minuuttia ennen päätössummeria.

- Työmäärä ja taisteluilme oli meillä tänään aiempaa paremmalla tasolla. Siinä ne positiiviset asiat oikeastaan tämän päivän pelistä olikin. Henkilökohtaisella tasolla virheet omissa, tietynlainen nöyryys kiekollisessa pelissä ja ylivoimapelaaminen oli tänään suurimmat haasteet. Lisäksi selvää on se, että jäähyaitiosta ei näitä pelejä voiteta. Vastustaja teki tänään neljä ylivoimamaalia. Puretaan peli nyt läpi ja tehdään tarvittavat toimenpiteet huomista varten, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon seuraava kotiottelu on heti sunnuntaina, kun seinäjokiset palaavat Jouppilanvuoren jäähalliin. Vastustajaksi Seinäjoelle saapuu Hunters Porvoosta. Ottelu alkaa kello 17.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com