Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


04.11.2018
S-Kiekolla ei ollut onnea mukana – Hunters nappasi pisteet

Peliään lauantaina parantanut S-Kiekko palasi sunnuntaiksi takaisin Seinäjoelle ja Jouppilanvuoren jäähalliin. Seinäjokiset saivat vieraakseen kovassa vireessä olevan Huntersin Porvoosta. Ottelusta muodostui varsinainen jännitysnäytelmä, joka lopulta päättyi vierasjoukkueen 1-4 voittoon.

Ensimmäinen erä osoitti, että molemmat joukkueet haluavat tänään voittaa. Ottelu oli alusta lähtien täynnä tunnetta ja peli oli myös sen mukaista. Vierasjoukkue Hunters aloitti sunnuntai-illan ottelussa maalinteon ottelun seitsemännellä minuutilla. Perttu Lesch ja Viljami Korhonen petasivat paikan Teemu Väisäselle, joka ei erehtynyt. S-Kiekko tasoitti ottelun viisi minuuttia myöhemmin. Jaakko Svensk karvasi kiekon porvoolaisilta ja pääsi laukomaan. Tomi Poikonen oli ensimmäisenä paikalla paluukiekossa, ja pääsi siirtämään kiekon tyhjään maaliin. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1.

Toisessa erässä molemmille joukkueille tarjoutui mahdollisuus kahden miehen ylivoimaan. Ensin S-Kiekko otti kaksi joukkuerangaistusta, jotka seinäjokiset kuitenkin kestivät. Seuraavaksi oli S-Kiekon vuoro yrittää, mutta tuloksetta. Toisessa erässä ei maaleja nähty, joten tasatilanteessa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Ottelun viimeiseen erään seinäjokiset luistelivat terävästi ja olivat useaan otteeseen lähellä maalintekoa. Vierasjoukkueen maalin kehikko pelasti Huntersin useaan otteeseen. Kun seinäjokiset eivät onnistuneet, Hunters osoitti vaarallisuutensa. Huntersin Jonne Brygger karkasi alivoimalla läpiajoon ja vei Huntersin jälleen ottelussa johtoon. Aivan ottelun lopussa, Hunters ratkaisi ottelun lopullisesti. Teemu Väisänen viimeisteli illan toisen maalinsa ja vei Huntersin jo kahden maalin johtoon. Seinäjokiset yrittivät kavennusta ilman maalivahtia, mutta se ei tuottanut toivottua tulosta. Porvoolaisten Viljami Korhonen laukoi tyhjään maaliin ottelun loppulukemat 1-4.

- Tänään oltiin joukkue isolla sydämellä. Joka jätkä laittoi itsensä likoon ja jätti kaikkensa jäälle. Tolppaa ja ylärimaa lähemmäs ei kuitenkaan päästy. Harmittaa todella paljon etenkin jätkien puolesta. Olen ylpeä joukkueesta, vaikka pisteitä ei tullutkaan. Kyllä se aurinko paistaa meillekin jossain vaiheessa, kun noin jaksetaan tehdä hommia yhdessä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa taistelua Suomi-sarjassa ensi viikolla kahdella ottelulla. S-Kiekko kohtaa lauantaina kotikaukalossa Haukat Järvenpäästä. Isänpäiväksi seinäjokiset matkaavat Kajaaniin Hokin vieraaksi.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com