Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.11.2018
S-Kiekko järjestää opiskelijaottelun!

S-Kiekko pelaa poikkeuksellisesti keskiviikko-ottelun 21.päivä marraskuuta. Seinäjokiset saavat kello 18.45 alkavaan otteluun vastustajaksi Riemun Jyväskylästä ja panoksena jälleen kolme Suomi-sarjan pistettä. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä, joten edessä on varmasti viihdyttävä ottelu.

Keskiviikon ottelu on opiskelijaottelu. Opiskelijat pääsevät opiskelijakorttia näyttämällä maksutta otteluun, mutta kannattaa laittaa myös haalarit päälle. Ottelun jälkeen opiskelijat voivat jatkaa suoraan Kutu ry:n järjestämiin opiskelijabileisiin.

Ottelutapahtumassa on runsaasti etuja ja aktiviteettia opiskelijoille. Muun muassa opiskelijakortilla saa alennuksia fanituotteista sekä S-Pubista.

Ottelutapahtumassa on jaossa 80 kappaletta S-Kiekon haalarimerkkejä. S-Kiekon haalarimerkki tulee ottelutapahtuman jälkeen myyntiin myös SAMOn verkkokauppaan.

Ottelutapahtuman tarjoaa S-Kiekon pääyhteistyökumppani Seinäjoen Energia. Seinäjoen Energia järjestää ottelutapahtumassa avausmaaliveikkauksen, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle sekä osallistua ennen ottelua avausmaaliveikkaukseen.

Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com