Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.11.2018
S-Kiekolla kotipeli lauantaina - Isänpäivä vietetään Kajaanissa!

S-Kiekko pelaa tulevana viikonloppuna kaksi ottelua, joista toisen Seinäjoella ja toisen Kajaanissa. Seinäjokiset pelaavat pitkästä aikaa kotipelin lauantaina. Vastustajaksi S-Kiekko saa Haukat Järvenpäästä. Isänpäiväksi seinäjokiset matkaavat toista vuotta putkeen Kajaaniin, jossa S-Kiekkoa isännöi Hokki. 

Haukat pitävät sarjataulukossa hallussaan sijaa 12 ennen viikonlopun otteluita. Järvenpääläiset ovat pelanneet 13 ottelua, joista joukkue on kerännyt 12 pistettä. Järvenpäässä Haukat nappasivat seinäjokisilta pisteet numeroin 6-2, joten lauantaina seinäjokiset varmasti luistelevat jäälle viime ottelun tulos mielessään. Haukkojen kokoonpano on elänyt viime aikoina runsaasti. Joukkueeseen on liittynyt kolme kappaletta uusvanhoja pelaajia, jotka ovat viime kaudella pelanneet järvenpääläisten kokoonpanossa. Vikke Terho ja Nikolas Ulessi palasivat Haukkoihin Titaaneista. Lisäksi Harri Alakotila siirtyi Hawkseista takaisin järvenpääläisten joukkueeseen.

Kajaanilaiset taistelevat Suomi-sarjan kärkipäässä. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kaksi ja ainoastaan yksi piste erottaa kajaanilaiset sarjakärki K-Espoosta. Hokki on pelannut 15 ottelua, joista se on napannut vakuuttavat 11 voittoa ja yhteensä 34 pistettä. Kajaanilaiset ryöstivät Seinäjoelta kauden ensimmäisestä kohtaamisesta kolme pistettä lukemin 1-7. Jo toinen peräkkäinen Isänpäivän ottelu Kajaanissa ei varmasti tule olemaan kummallekaan joukkueelle helppo, joten Isänpäivän ohjelmaan kannattaa varata aikaa Ruutu-palvelussa näkyvän ottelun seuraamiseen.

Seinäjokiset lähtevät viikonloppuun toiveikkaina. Viime sunnuntain esitys Huntersia vastaan oli hyvä tappiosta huolimatta, ja joukkueen peliesitykset ovat parantuneet viime otteluiden aikana huomattavasti. Joukkueen sairaslistalla on ainoastaan Jukka Saikkonen, joka parantelee vielä viime kevään loukkaantumistaan.

- Päästiin lähelle voittoa jo viime sunnuntaina ja tärkeintä siinä on muistaa, miksi niin tapahtui. Eli jokainen laittoi ennakkoluulottomasti itsensä likoon ja teki kaikkensa. Tämän asian, kun jokainen joukkueessa muistaa myös tulevana viikonloppuna, niin uskon kelkan kääntyvän. Tehdään niin vietävästi hommia, kun pystytään. Hyviä asioita tulee tapahtumaan. Ennemmin tai myöhemmin. Me ei anneta periksi, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa häntä:

Janne Rindell (Haukat): 22-vuotias puolustaja siirtyi viime kauden jälkeen Bluesin organisaatiosta Järvenpäähän. Isokokoinen HIFK-kasvatti on noussut Haukkojen kärkikenttien taakse ja hänen roolinsa on merkittävä järvenpääläisten puolustuspäässä. Rindelliltä ja koko Haukkojen puolustukselta vaaditaan lauantaina nappisuoritus, jos järvenpääläiset haluavat poistua Seinäjoelta pisteet mukanaan.

Jaakko Svensk (S-Kiekko): S-Kiekon kokenut varakapteeni on jo vuosien ajan johtanut seinäjokisten kärkikenttiä. 27-vuotias keskushyökkääjä on parantanut otteitaan ottelu ottelulta ja hänen roolinsa on hyvin merkittävä seinäjokisten menestyksen kannalta. ”Börje” ja koko S-Kiekon ykköskenttä ovat isossa roolissa, kun seinäjokiset iskevät Haukkojen ja Hokin kimppuun viikonloppuna.

Lauantain kotiottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 18.00. Isänpäivänä pelattava vierasottelu Hokkia vastaan alkaa kello 15.00. Molempia otteluita on mahdollisuus seurata Ruutu-palvelun kautta suorana.

Lauantain kotiottelu on ensimmäinen ottelu, jossa S-Pubin uudistettu valikoima on myynnissä. Käy lukemassa lisää S-Pubin uudistetusta valikoimasta tästä. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com