Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


10.11.2018
S-Kiekon huima takaa-ajo päättyi voittoon – Viitamäki ratkaisi viimeisellä minuutilla!

S-Kiekon viikonlopun ensimmäinen ottelu pelattiin lauantaina Seinäjoella. Seinäjokiset saivat vieraakseen Haukat Järvenpäästä. Ottelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, joka lopulta päättyi kotijoukkueen voitonjuhliin. S-Kiekko nappasi todella maukkaan voiton lopulta lukemin 4-3.

Ottelu alkoi seinäjokisten hallinnassa. S-Kiekko pystyi painamaan pelin vierasjoukkueen kenttäpuoliskolle, mutta Haukat kestivät seinäjokisten alkurynnistyksen. Molemmat joukkueet saivat omat mahdollisuutensa ylivoimalla hakea maalia, mutta ensimmäinen erä ei tarjonnut Jouppilanvuoren jäähallissa osumia.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin toisen erän neljännellä minuutilla. Vierailijoiden Matias Jokinen karkasi läpiajoon ja laukoi napakalla rannelaukauksella järvenpääläiset ottelussa johtoon. S-Kiekon vastaus tuli muutama minuutti myöhemmin, kun Elias Märijärvi löi vierasjoukkueen maalin edestä tilanteeksi 1-1. Vierasjoukkue ei tasoitusmaalista kuitenkaan lannistunut, vaan siirtyi ottelussa jälleen johtoon ottelun puolivälin jälkeen. S-Kiekon hyökkäyspään virhe avasi järvenpääläisille 3 vs 0 -hyökkäyksen, jonka päätteeksi Lukas Kemppainen nosti vierasjoukkueen jälleen johtoon. Haukkojen 1-2 johdossa siirryttiin viettämään toista erätaukoa.

Ottelun viimeiseen erään järvenpääläiset saivat unelma-alun. Vain 40 sekuntia oli keritty pelaamaan ottelun kolmatta erää, kun Haukat karkasivat jo kahden maalin johtoon. Joonas Rinnetmäki ohjasi komeasti Leevi Leipijärven syötön kotijoukkueen verkon perukoille ja tulostaululle tilanteeksi 1-3. S-Kiekon vastaus tuli muutama minuutti myöhemmin ylivoimalla. Jaakko Svensk latasi kiekon Haukkojen maalin kattoon ja aloitti S-Kiekon takaa-ajon. S-Kiekolle tarjoutui myös mahdollisuus tasoittaa rangaistuslaukauksesta, mutta Elias Märijärvi epäonnistui yrityksessään. S-Kiekko haki vimmatusti tasoitusta ja vierasjoukkue Haukat joutuivat pelaamaan pitkiä aikoja omalla puolustusalueellaan. Lopulta seinäjokiset saivat palkinnon ja nousivat ottelussa ilman maalivahtia tasoihin. Petri Viitamäki alusti erinomaisen paikan Jaakko Svenskille, joka laukoi illan toisella maalillaan ottelun tasoihin vain kaksi minuuttia ennen päätösvihellystä. Ottelu ei kuitenkaan ollut ohi vielä. Aivan ottelun viimeisellä minuutilla tarjoiltiin yleisölle vielä kirsikka kakun. Niklas Peltola karvasi kiekon erinomaisesti pois vierasjoukkueelta ja kiekko pomppi Petri Viitamäelle. Viitamäki nousi Haukkojen maalin eteen ja antoi kotiyleisölle syytä juhlaan. Viitamäen viimeisen minuutin maalilla, S-Kiekko päätti tappioputkensa ja nappasi maukkaan 4-3 voiton Haukoista.

- Erittäin tärkeä onnistuminen henkisesti koko joukkueelle. Viime ajat ovat olleet raskaita ja tämä tuli oikeaan paikkaan. Ja tapa, millä tänään voitto tuli, oli todella huikea. Jaksettiin tehdä töitä ja uskottiin loppuun asti. Ollaan painotettu yhdessä, että kunhan tehdään töitä ja laitetaan itsemme likoon, niin hyviä asioita tapahtuu ja nyt saatiin palkinto. Sorruttiin jossain vaiheessa hieman ylihyökkäämään ja siitä kaveri pääsi rokottamaan. Hienoa, että kerrankin näin päin. Oikea joukkue voitti ja siitä ei ole kahta sanaa. Huomenna voidaan lähteä keveämmin mielin ja ennakkoluulottomasti haastamaan sarjakärkeä Kajaaniin, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko matkaa jo toista vuotta putkeen viettämään Isänpäivää Kajaaniin. Kajaanissa seinäjokisia odottaa vierasottelu Hokkia vastaan. Ottelu alkaa kello 15.00 ja sitä on mahdollisuus seurata suorana Ruutu-palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint