Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


16.11.2018
S-Kiekko matkaa lauantaiksi Nokialle – Sunnuntaina Kiekko-Espoo saapuu Seinäjoelle!

S-Kiekolla on edessään tiukka viikonloppu. Seinäjokiset matkaavat lauantaiksi Nokialle, jossa S-Kiekko kohtaa Pyryn. Sunnuntaina S-Kiekko palaa Seinäjoelle ja saa vastustajakseen Kiekko-Espoon.

Nokialaiset kävivät pelaamassa Seinäjoella noin kuukausi sitten. Pyry oli tyly vierasjoukkue ja nappasi S-Kiekolta kolme pistettä numeroin 2-10. Pyry pitää hallussaan sarjataulukossa kahdeksatta sijaa. Joukkue on pelannut 17 ottelua ja napannut pelaamistaan peleistä 31 pistettä. Nokialaiset ovat yksi Suomi-sarjan tehokkaimmista joukkueista. Pyry on latonut 17 ottelussa vastustajan verkkoon yhteensä 89 maalia eli maaleja on syntynyt keskiarvolla 5,2 maalia per ottelu.

Legendaarinen Kiekko-Espoo teki paluun kaudeksi 2018-2019 Suomi-sarjaan. Nimivahva joukkue on aloittanut sarjan erinomaisesti ja joukkue löytyykin sarjataulukon kärkisijoilta. Espoolaiset ovat pelanneet 17 ottelu ja hankkineet yhteensä 35 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa sijalukuun 4. S-Kiekko ja Kiekko-Espoo kohtasivat Espoossa lokakuun puolivälissä. Tiukka ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 3-2 voittoon, joten sunnuntain ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä.

S-Kiekko puristi Haukoista voiton jännittävän trillerin jälkeen viime lauantaina. Myös sunnuntain peliesitys oli hyvä tappiosta huolimatta, joten S-Kiekko lähtee varmasti pisteet mielessään viikonloppuun. Seinäjokisten kokoonpanosta on ainoastaan poissa Jukka Saikkonen, joka on aloittanut kevyen jääharjoittelun loukkaantumisen jälkeen.

Seuraa heitä:

Tommi Takaveräjä (Kiekko-Espoo): Forssasta Espooseen päättyneen kauden jälkeen siirtynyt Takaveräjä, on Kiekko-Espoon tämän kauden paras maalintekijä. 24-vuotias NuPS-kasvatti on iskenyt maaleja lähes maali per peli -tahdilla. Takaveräjä on pelannut 12 ottelua ja iskenyt vakuuttavat kymmenen maalia. Takaveräjältä vaaditaan onnistumisia sunnuntaina, jos espoolaiset haluavat napata pisteet Jouppilanvuoren jäähallista.

Janne Parkkali (Seinäjoki): S-Kiekon oma kasvatti ei pisteillä loista, mutta tekee hurjan määrän töitä joka ilta joukkueen eteen. Tulevana viikonloppuna S-Kiekon pitää pelata joukkueena yhteen, kun seinäjokiset kohtaavat kaksi kovaa Suomi-sarjan joukkuetta.

Lauantain ottelu Nokialla alkaa kello 17.00. Ottelu Kiekko-Espoota alkaa myös kello 17.00 Jouppilanvuoren jäähallissa. Molempia otteluita on mahdollista seurata Ruutu -palvelun kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint