Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


17.11.2018
Pyry vahvempi Nokialla – Ylivoiman kanssa ongelmia

S-Kiekko avasi kahden ottelun viikonlopun Nokialla Pyryä vastaan. Kotijoukkue määräsi lauantai-illan ottelussa kaapin paikan ja nappasi lopulta kolme pistettä numeroin 6-2.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, vaikka kotijoukkue Pyry hallitsi ottelun tapahtumia. Ottelun ensimmäisen maalin iski kuitenkin S-Kiekko. Ottelun seitsemännellä minuutilla Janne Pirttimäki lähetti viivasta laukauksen, jonka Johannes Pinta ohjasi nokialaisten maalilla pelanneen Wille Mattilan ohi kotijoukkueen verkkoon. Nokialaisten vastaus tuli muutama minuutti myöhemmin. Aleksi Niemelle tarjoutui paikka, josta mies ei erehtynyt, vaan muutti tilanteeksi 1-1. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauaa odottaa. Kotijoukkueen Juho Painilainen punnersi kiekon seinäjokisten maaliin ja siirsi kotijoukkueen ensimmäiselle erätauolle yhden maalin johdossa.

Toisen erän alku oli seinäjokisille synkkä. Pyry kuritti kahdesti toisen erän kolmen ensimmäisen minuutin aikana. Maalin onnistuivat iskemään Waltteri Selimgerei sekä Henri Sandvik. Pyry jatkoi maalitehtailua ja meni ylivoimalla ottelussa jo 4-1 johtoon, kun ottelua oli pelattu 28:56. Henri Sandvik ja Alex Olkinuora tarjoilivat paikan Aleksi Niemelle, joka onnistui lauantai-illan ottelussa toistamiseen ja vei Pyryn jo ottelussa 5-1 johtoon. Viidennen maalin jälkeen, seinäjokiset ottivat aikalisän ja vaihtoivat maaliin Antti Makkosen. Erän lopussa seinäjokisille tarjoutui erinomainen paikka kaventaa ylivoimalla, kun ensin Alex Olkinuoralle tuomittiin 5+20 keihästämisestä ja Joni Laitilalle kaksi minuuttinen pelin viivyttämisestä. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja erätauolle siirryttiin Pyryn 5-1 johdossa.

Kolmanteen erään seinäjokiset saivat hyvän startin. Seinäjokiset iskivät illan toisen maalinsa, kun Niklas Peltola onnistui maalinteossa. Seinäjokisten takaa-ajo kuitenkin tyrehdytettiin kolme minuuttia myöhemmin, kun Juho Painilainen iski toisen maalinsa otteluun ja samalla ottelun loppulukemat 6-2.

- Ottelun alku oli meiltä hyvä, mutta erän loppua kohden peli löystyi. Ei pysytty kunnolla mukana ja oltiin huolimattomia kiekon kanssa. Toinen erä oli myös vaikea. Kolmas erä oli ehkä ottelun paras. Isoimpia ongelmia ovat tällä hetkellä ylivoimapeli sekä oman maalinedustan puolustaminen. Onneksi päästään huomenna pelaamaan jo uudelleen. Nyt palautellaan ja huomenna isketään täysillä vastustajan kimppuun. Kyllä tästä meillekin aurinko paistaa, kunhan jaksetaan tehdä hommia ja uskoa omaan juttuumme, tiivistää S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää illan ottelua.

S-Kiekko kohtaa sunnuntaina Seinäjoella Kiekko-Espoon. Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint