Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


18.11.2018
Kiekko-Espoo karkasi toisessa erässä – S-Kiekolle kotitappio

S-Kiekon viikonlopun toinen ottelu pelattiin sunnuntaina Jouppilanvuoren jäähallissa. Seinäjokiset joutuivat poistumaan kaukalosta tappio mukanaan, kun Kiekko-Espoo nappasi voiton lopulta numeroin 1-6.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet loivat maalipaikkoja, mutta Kiekko-Espoon Jani Nieminen sekä S-Kiekon Antti Makkonen pitivät molemmat maalinsa koskemattomina. Ensimmäinen erä ei maaleja tarjonnut, joten tasatilanteessa siirryttiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo aloitti maalinteon. Espoolaisten Janne Nukarinen oli tänään pelipäällä ja iski kahdesti kolmen minuutin sisään ja vei Kiekko-Espoon ottelussa 0-2 johtoon. Lisää kylmää vettä kaadettiin seinäjokisten niskaan vain 11 sekuntia Nukarisen toisen maalin jälkeen. Jani Elgbacka löi numeroiksi jo 0-3 ja pakotti S-Kiekon ottamaan aikalisän. Viisi minuuttia edellisestä, ja kiekko oli jälleen S-Kiekon maalissa. Janne Nukarinen viimeisteli viikonlopun toisen hattutemppunsa ja vei Kiekko-Espoon jo 0-4 johtoon. Neljäs maali riitti S-Kiekon maalilla torjuneelle Antti Makkoselle ja S-Kiekko vaihtoi maaliin Juho Nikun. Erän lopussa, seinäjokiset onnistuivat viimein maalinteossa. Aloituksen jälkeen, kiekko pomppi Joona Putkoselle, joka laukoi komeasti kiekon vierasjoukkueen maaliin.

Kolmannessa erässä seinäjokiset hakivat rohkeasti kavennusta. S-Kiekko yritti kolmannen erän puolivälin jälkeen jopa ilman maalivahtia ylivoimalla tasoitusta, mutta ilman tulosta. Aivan ottelun lopussa, vierailijoiden Tommi Takaveräjä sekä Ramil Jokinen onnistuivat vielä lisäämään espoolaisten johtoa. Ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen voittoon lukemin 1-6.

- Ensimmäinen kymppi oli meiltä tietynlaista selviytymistä, mutta päästiin kuitenkin sen jälkeen peliin mukaan ihan mallikkaasti. Toisessa erässä kaveri sai muutaman helpon maalin, joka koetteli meidän henkistä selkärankaa. Ajoittain päästiin kuitenkin hallitsemaan peliä ja tehtiin kovasti hommia, mutta tällä kertaa vastustaja oli meille yksinkertaisesti liian kovaa tasoa. Kun vastustaja on tuota luokkaa ja ollaan äärirajoilla, kaiken pitää onnistua. Nyt huilataan huominen ja ladataan akkuja. Ensi viikolla otetaan hieman kevyemmin ja keskitämme voimavarat pelaamiseen. On ihan inhimillistä, jos on raskasta, kun pelaamme sarjan kovimpia joukkueita vastaan. Meidän on jaksettava uskoa ja tehdä töitä, kun kiekko tippuu jäähän. Onnistumiset tulevat kyllä. Siitä olen varma, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon seuraava ottelu pelataan poikkeuksellisesti keskiviikkona. Kyseessä on opiskelijaottelu, joka alkaa 18:45 Jouppilanvuoren jäähallissa. Vastustajaksi Seinäjoelle saapuu Riemu Jyväskylästä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com