Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


20.11.2018
S-Kiekko hyökkää Riemun kimppuun opiskelijaottelussa!

S-Kiekko pelaa viikon ensimmäisen ottelunsa poikkeuksellisesti jo keskiviikkona, kun seinäjokiset saavat Riemun vieraaksi Jouppilanvuoren jäähalliin. Keskiviikon ottelu on Seinäjoen Energian tarjoama opiskelijaottelu, johon kaikki opiskelijat pääsevät ilmaiseksi näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia.

Riemu on aloittanut hyvin kautensa ja pitää hallussaan sarjataulukossa sijaa kymmenen. Jyväskyläläiset ovat napanneet pelaamassaan 18 ottelussa 25 pistettä. Jyväskyläläiset kokoonpano on elänyt viime kauden jälkeen, ja joukkueeseen on liittynyt useita uusia pelaajia. Riemu sai kesän aikana kovan vahvistuksen puolustukseensa, kun Mestistä usean vuoden pelannut Joni Ollitervo siirtyi jyväskyläläisten riveihin. Myös hyökkäykseen jyväskyläläiset saivat todellisen vahvistuksen Emppu Pulliaisesta, joka kotiutui Ranskasta Jyväskylään. Lisäksi Riemun paidasta jo aiemmin tutuksi tulleet Jesse Kuusela ja Johannes Sallila palasivat Riemuun.

S-Kiekko luistelee keskiviikkona kaukaloon varmasti nälkäisenä. Seinäjokisilla on niskassaan kolmen ottelun tappioputki ja tätä tappioputkea S-Kiekko lähtee keskiviikkona katkaisemaan. Viime kauden ottelut Riemua vastaan ovat olleet tasaisia. S-Kiekko voitti molemmat joukkueiden kohtaamiset viime kaudella alkusarjassa, mutta Riemu nappasi alemmassa loppusarjassa voiton voittolaukauskilpailun jälkeen. Opiskelijaottelusta ei varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, kun molemmat lähtevät hakemaan voittoa oman kaupungin opiskelijoiden edessä. Ottelutapahtumaan on saapumassa opiskelijoita Jyväskylästä, joten myös katsomossa varmasti tunnelmaa riittää.

- Käydään tänään kevyesti jäällä ja tavoitteena on olla valmiina taistelemaan voitosta huomenna, kun kiekko tippuu jäähän. Seuraavat kymmenen ottelua ovat nyt puolestaan meille hieman inhimillisempiä sarjaohjelman kannalta. Joukkueen pitää ymmärtää, että nyt alkaa ns. tärkeimmät pelit. Kaivetaan yhdessä se usko ja taisteluilme näihin peleihin. Eiköhän meidänkin myötätuulet ole sieltä tulossa, kertoo S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Jesse Kuusela (Riemu): S-Kiekkoa useaan otteeseen edustanut 28-vuotias hyökkääjä kuuluu jyväskyläläisten tärkeimpiin pelaajiin. Kuusela siirtyi kaudeksi 2014-15 Riemuun ja on siitä lähtien jokainen kausi pelannut jyväskyläläisten riveissä. Viime kaudella Kuusela pelasi alkukauden Yhdysvalloissa ACHA II -sarjaa Youngstown State Universityn joukkueessa ennen siirtymistä takaisin loppukaudeksi Riemuun.

Joona Putkonen (S-Kiekko): S-Kiekon oma kasvatti oli viime viikolla todella pirteällä pelipäällä. Putkonen laukoi kauden toisen maalinsa Kiekko-Espoon verkkoon, ja oli joukkueen parhaita pelaajia sunnuntain kotiottelussa. 21-vuotias hyökkääjä saattaa olla keskiviikkona pelaaja, joka yllättää vaarallisuudellaan vierasjoukkue Riemun.

Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa keskiviikkona kello 18:45. Ottelua on mahdollista seurata suorana myös Ruutu -palvelun kautta. Keskiviikon otteluun odotetaan poikkeuksellisen suurta yleisömäärää, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle. Lisäksi S-Kiekon pääyhteistyökumppani Seinäjoen Energia järjestää ennen ottelun alkua avausmaaliveikkauksen omalla pisteellään. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoon opiskelijaottelussa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com