Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


25.11.2018
S-Kiekolle tappio Porissa

Seinäjokiset pelasivat viikon toisen ottelunsa sunnuntaina Porissa. Vieraspeli ei mennyt seinäjokisilta suunnitelmien mukaan, kun Karhu HT vei voiton lukemin 5-2.

Ottelun ensimmäisen erän tapahtumia hallitsi vierasjoukkue S-Kiekko. Kuitenkin maalinteon aloitti kotijoukkue. Porilaisten Esko Gröhn iski ottelun ensimmäisen maalin hieman ennen erän puoliväliä. S-Kiekko tuli tasoihin neljä minuuttia myöhemmin, kun Niklas Peltola onnistui maalinteossa. Porilaiset sisuuntuivat erän lopussa ja nousivat uudelleen ottelussa johtoon. Porilaisten Kasperi Nuto veivasi S-Kiekon puolustuksen kahville ja nosti Karhu HT:n jälleen ottelussa johtoon.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kerran. Kotijoukkueen Aleksi Sävelä laukoi napakalla rannelaukauksella porilaiset ottelussa 3-1 johtoon. S-Kiekko kavensi numeroiksi 3-2 ottelun puolivälin jälkeen. Elias Märijärvi laukoi ja Jaakko Svensk ohjasi kiekon kotijoukkueen maaliin. S-Kiekko pääsi vielä erän lopussa hakemaan tasoitusta neljän minuutin ajan ylivoimalla, mutta ilman tulosta.

Ottelun kolmanteen erään S-Kiekko sai kamalan alun, kun Janne Pirttimäki joutui jäähylle. Porilaiset kiittivät minuuttia myöhemmin, kun Kasperi Nuto laukoi ylivoimalla illan toisen osumansa ja Karhu HT:n jo 4-2 johtoon. S-Kiekko painosti kolmannessa erässä, mutta tehottomuus vaivasi jälleen seinäjokisia. Seitsemän minuuttia ennen loppua, kotijoukkueen Lauri Sikoniemi viimeisteli ottelun loppulukemat 5-2.

- Oli tahmea peli tänään. Vastustaja oli valmiimpi pelaamaan etenkin ensimmäisessä erässä. Hallittiin hienokseltaan peliä toisessa ja kolmannessa erässä, mutta maalinteon tuska oli kova. Vastustaja käytti paikat tehokkaammin hyväksi ja tulos oli tuossa. Keskiviikkona seuraavan kerran mahdollisuus ottaa pisteitä ja sanomattakin selvää, että erittäin tärkeä ottelu meille tulossa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon seuraava ottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona, kun seinäjokiset matkaavat Muik Hockeyn vieraaksi. Ottelu alkaa Uusikaarlepyyssä kello 19:00.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com