Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.11.2018
S-Kiekko matkustaa keskiviikkona Uusikaarlepyyhyn!

S-Kiekko aloittaa kolmen vierasottelun viikon keskiviikkona Uusikaarlepyyssä. Seinäjokiset matkaavat Muik Hockeyn vieraaksi Komarov Arenalle ja panoksena molemmille joukkueille tärkeät kolme pistettä.

Muik Hockey on sarjataulukossa sijalla 17. Joukkue on napsinut pelaamissaan 20 ottelussa yhteensä kahdeksan pistettä. Uusikaarlepyyläisillä on ollut vaikea alkukausi. Joukkue ei ole onnistunut voittamaan kolmen pisteen arvoisesti kuin kerran. Tämän lisäksi Muik Hockeyn kokoonpano on elänyt runsaasti. Kuitenkin joukkueen uudet hankinnat Sergei Taganchikovin ja Carl-Axel Braskenin johdolla, ovat pystyneet tekemään tulosta, ja Muik Hockey on pystynyt haastamaan pelillisesti Suomi-sarjan muita joukkueita. Lisäksi uusikaarlepyyläisten uusin hankinta Yuto Osawa, on pelannut ensimmäiset ottelunsa lupaavasti.

S-Kiekko tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta mahdollisuudet playoffeihin vielä säilyvät. Seinäjokisten viime viikon esiintymiset olivat kaksijakoiset. S-Kiekon esiintyminen keskiviikon opiskelijaottelussa oli erinomainen, ja joukkue poistui kaukalosta selkeänä voittajana. Kuitenkin sunnuntaina esitys Porissa jätti kysymysmerkkejä ilmaan, kun Karhu HT vei voiton kotihallissaan. Kuitenkin seinäjokisten kokoonpanossa on useita pelaajia, jotka ovat parantaneet otteitaan viimeisten otteluiden aikana. Esimerkiksi Eppu Oksanen sekä S-Kiekon oma kasvatti Niklas Peltola, ovat esiintyneet viimeisimmissä peleissä erinomaisesti. S-Kiekko tarvitsee keskiviikkona onnistumisia, jotta pisteet matkaavat joukkueen mukana Seinäjoelle.

Ottelu alkaa Uusikaarlepyyssä kello 19.00. Ottelua on mahdollista seurata suorana Ruutu -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com