Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.11.2018
S-Kiekolle yksi piste Uusikaarlepyystä

S-Kiekko aloitti kolmen vierasottelun viikkonsa keskiviikkona Uusikaarlepyyssä Muik Hockeyn vieraana. Tapahtumarikas ottelu ratkesi vasta jatkoajalla kotijoukkue Muik Hockeyn hyväksi lukemin 5-4.

Ottelun alku oli vaikea seinäjokisille. Muik Hockey siirtyi ottelun kolmannella minuutilla ottelussa johtoon, kun Carl-Axel Brasken laukoi ottelun ensimmäisen maalin. Kotijoukkue viimeisteli illan ottelussa tehokkaasti ja siirtyi 2-0 johtoon viisi minuuttia myöhemmin Jens Östmanin maalilla. Vaikean alun jälkeen, myös seinäjokiset saivat ottelun juonesta kiinni ja onnistuivat maalinteossa. Santeri Luostarisen lähettämä laukaus painui lopulta Muik Hockeyn maaliin ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 2-1.

Toinen erä oli seinäjokisilta todella vahva. Aivan erän alussa, Jaakko Svensk ohjasi seinäjokisten tasoitusmaalin. Heti seuraavalla minuutilla seinäjokiset pääsivät ylivoimalle ja minuutti Svenskin maalin jälkeen, kiekko oli jälleen uusikaarlepyyläisten maalissa Petri Viitamäen toimesta. Seinäjokiset onnistuivat erässä vielä kerran ja karkasivat jo 2-4 johtoasemaan. Eemeli Pöytälaakso laukoi maalin edestä seinäjokisten neljännen maalin muutama minuutti ennen ottelun puoliväliä. Enempää maaleja toinen erä ei tarjonnut ja erätauolle siirryttiin seinäjokisten 2-4 johtoasemassa.

S-Kiekko sai karmaisevan alun ottelun kolmanteen erään. Kotijoukkueen Jens Östman viimeisteli kaksi maalia viiteen minuuttiin. Östman täydensi maaleillaan hattutempun ja toi kotijoukkueen jälleen ottelussa tasoihin. Molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa kolmannessa erässä, mutta ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Jatkoaikaa oli keretty pelaamaan vain 20 sekuntia, kun kotijoukkue pääsi hakemaan ratkaisua ylivoimalla. Ylivoimaa oli pelattu vain 16 sekuntia, kun Felix Nyfors pääsi lataamaan ottelun ratkaisumaalin. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 5-4 ja seinäjokiset joutuivat poistumaan Komarov Arenalta vain yksi piste mukanaan.

- Tiesimme etukäteen Muik Hockeyn vaaralliseksi joukkueeksi ja ennen kaikkea sitkeäksi kotijoukkueeksi. Alku oli vaikea, mutta erän loppua kohden saimme paremmin pelistä kiinni. Toinen erä oli täysin meidän hallintaa ja pystyttiin omalla pelirohkeudella luomaan jatkuvasti painetta hyökkäyspäässä. Kolmannen erän alku oli meille taas vaikea ja päästettiin kaveri tasoihin. Jatkoaikatappiosta huolimatta, pelissä oli paljon hyvää, joka yritetään ottaa viikonloppuna mukaan. Erityisesti toisen erän taistelu, pelirohkeus ja ilmapiiri koko ottelun ajan oli hyvällä tasolla. Harmittaa suuresti tappio, mutta taistelu jatkuu, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekko luistelee kaukaloon seuraavan kerran viikonloppuna. Seinäjokiset matkaavat lauantaina Hollolaan ja HC Giantsin vieraaksi. Sunnuntaina matka jatkuu Forssaan, jossa S-Kiekko kohtaa FPS:n.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com