Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


30.11.2018
S-Kiekko lähtee vieraskiertueelle – Ottelut Hollolassa ja Forssassa

S-Kiekon viikonloppuun mahtuu kaksi vierasottelua. Seinäjokiset matkaavat lauantaiksi Hollolaan, jossa vastaan asettuu sarjanousija HC Giants. Sunnuntaina matkaa jatketaan Forssaan, jossa seinäjokisia odottaa FPS.

HC Giants nousi Suomi-sarjaan viime kauden pääteeksi. Jesper Jalosen luotsaama joukkue on ennen viikonloppua sarjataulukossa sijalla 16. Joukkue on pelannut 22 ottelua, joista hollolalaiset ovat käärineet 13 pistettä. Myös HC Giants on kärsinyt alkukaudella tehottomuudesta, josta kertoo joukkueen maalisuhde. Hollolalaiset ovat tehneet vähiten maaleja Suomi-sarjassa, vaikka joukkue on onnistunutkin voittamaan Haukat, Titaanit ja Riemun. HC Giants ja S-Kiekko tarvitsevat molemmat kipeästi pisteitä, joten lauantaina Hollolassa kohtaa varmasti kaksi hyvin nälkäistä joukkuetta.

FPS on yksi kauden suurista onnistujista. Joukkue menetti kesän aikana useita tärkeitä runkopelaajia, mutta se ei ole vaikuttanut yhtään forssalaisten suorituksiin. Asko Rantanen on saanut joukkueensa lentoon, joka on kestänyt kauden alusta saakka ja FPS taistelee aivan sarjan kärkipäässä jopa koko Suomi-sarjan voitosta. Forssalaiset ovat pelanneet 20 ottelua ja vieneet yhteensä 48 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa toiseen sijaan. Seinäjokiset yllättivät viime vuonna FPS:n vieraskentällä jättämällä forssalaiset kotihallissa nollille ja viemällä täydet kolme pistettä mukanaan. Sunnuntaina nähdään, että pystyykö S-Kiekko toistamaan ryöstöretken myös tällä kaudella.

Tulevana viikonloppuna S-Kiekon kokoonpanosta on useampi pelaaja poissa. Akseli Kalliainen ja Johannes Pinta suorittavat asepalvelusta, joten heitä ei viikonloppuna nähdä kokoonpanossa. Lisäksi Juho Niku on poissa siviilikiireiden vuoksi. Lisäksi pitkään sairastuvalla ollut Jukka Saikkonen parantelee vielä itseään, mutta on aloittanut kevyen jääharjoittelun. Saikkonen on koko ajan lähempänä täyden pelikunnon saavuttamista ja hänen paluuta kaukaloon voidaan odotella joulutauon jälkeen.

Lauantain ottelu Hollolassa alkaa kello 15.00. S-Kiekon ja FPS:n välinen ottelu alkaa Forssassa kello 17.00. Molempia otteluita on mahdollista seurata Ruutu -palvelun kautta suorana.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com