Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


01.12.2018
S-Kiekko murskasi HC Giantsin - "Ainoastaan Makkosen nollapelin menetys harmittaa"

S-Kiekon vieraskiertue sai loistavan alun lauantaina Hollolassa. Seinäjokiset pelasivat pirteästi, viimeistelivät tehokkaasti ja poistuivat Hollolasta täyden kolmen pisteen kanssa. Ottelu päättyi lopulta S-Kiekon 1-7 voittoon.

Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta sekavaa pelaamista. S-Kiekko kuitenkin hallitsi kaukalon tapahtumia ja siirtyi ensimmäisen erän puolivälin jälkeen ottelussa johtoon Petri Viitamäen maalilla. S-Kiekon otteet kaukalossa vapautuivat, mutta lisämaaleja ensimmäinen erä ei tarjonnut.

Toisen erä oli täysin seinäjokisten täydellistä hallintaa. S-Kiekko latoi kotijoukkueen maaliin yhteensä viisi maalia ja jätti HC Giantsin täysin jalkoihinsa. Maalinteon aloitti Eemeli Alanen, joka latasi kiekon viivasta hollolaisten maalin perukoille. Alle minuutti myöhemmin ja numerot muuttuivat jälleen. Santeri Luostarinen tarjoili ja Joona Putkonen vei S-Kiekon jo 0-3 johtoon. HC Giants yritti aikalisällä saada peliään kuosiin, mutta S-Kiekko jatkoi tulitusta. Aikalisän jälkeen, seinäjokiset löivät kiekon kotijoukkueen maaliin jo neljännen kerran Jesper Peltolan toimesta. Neljä maalia riitti kotijoukkueen maalilla torjuneelle Joonas Tiippanalle ja maalille luisteli Remy Pennanen. S-Kiekkoa maalivahdin vaihtaminen ei haitannut, vaan joukkue jatkoi tehokasta viimeistelyä. Petri Viitamäki naulasi kiekon ylivoimalla HC Giantsin verkkoon ja vei S-Kiekon 0-5 johtoon. Erän viimeisen maalin viimeisteli Jaakko Svensk tarkalla rannelaukauksella. S-Kiekko siirtyi toiselle erätauolle 0-6.

Kolmatta erää sekoittivat jäähyt. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus ylivoimalla, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa. Ottelun seuraavaa maalia saatiin odottaa aivan ottelun loppuun asti. Ensin Eemeli Pöytälaakso vei S-Kiekon ottelussa jo 0-7 johtoon. Seinäjokisten maalilla pelannut Antti Makkonen ei päässyt kuitenkaan juhlimaan nollapeliä. HC Giants iski ajassa 57:26 ottelun ensimmäisen maali. Kotijoukkueen Juho Veneskari onnistui maalinteossa ja iski ottelun loppulukemat 1-7.

- Ottelun alku oli puolin ja toisin hiukan hermostunutta, mutta erän loppua kohden peli vapautui ja luotiin useita todellisia maalipaikkoja sekä puolustettiin hyvin. Toisessa erässä saatiin ”ketsuppipullo” auki ja käytännössä ratkaistiin peli. Kolmaskin erä oli meidän hallintaa. Olemme todella ylpeitä joukkueesta ja eritoten tavasta, miten joukkue sitoutuu, uhrautuu ja taistelee. Ilmapiiri on todella hyvä ja ainoastaan erinomaisesti maalilla pelanneen Antti Makkosen nollapelin menetys harmittaa. Nyt kerätään tämä ilta voimia ja huomenna taistellaan tosissaan pisteistä, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekko jatkaa huomenna matkaansa Forssaan ja FPS:n vieraaksi. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 17.00. Ottelua on mahdollista seurata suorana Ruutu -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint