Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


02.12.2018
FPS:n toinen erä oli liikaa S-Kiekolle

S-Kiekko jatkoi Hollolasta sunnuntaina Forssaan, jossa seinäjokiset kohtasivat FPS:n. Kotijoukkue oli tänään parempi kaukalossa ja korjasi täyden pistepotin lopulta lukemin 4-2.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä. Molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Forssalaisten maalilla pelannut Topi Salokannas sekä seinäjokisten Veeti Haapasalo pitivät molemmat maalinsa puhtaana ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

S-Kiekko sai karmaisevan alun toiseen erään. Kotijoukkueen Jukka-Pekka Kurtelius iski kahdesti yhteentoista sekuntiin ja vei heti toisen erän alkuun forssalaiset kahden maalin johtoon. S-Kiekon otteet paranivat Kurteliuksen maalien jälkeen pidetyn aikalisän jälkeen. Seinäjokiset onnistuivat ottelun puolivälin jälkeen vihdoin maalinteossa, kun Jesper Peltola kavensi numeroiksi 2-1. FPS:n vastaus tuli lähes heti perään. Forssalaisten Eetu Moberg vei forssalaiset jälleen kahden maalin johtoon. Erän lopussa forssalaiset onnistuivat jälleen. S-Kiekko joutui todistamaan seinäjokisen laadukkaan juniorityön tuloksia, kun ”oma koira” Mikko Saikkonen tulitti kovalla laukauksella FPS:n jo 4-1 johtoon. S-Kiekko ei kuitenkaan jäänyt odottelemaan summeria, vaan iski vain vielä kavennusmaalin. Antti Pöllänen ja Santeri Luostarinen alustivat paikan Joona Putkoselle, joka väänsi seinäjokisten illan toisen maalin. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteesta 4-2.

Ottelun viimeisessä erässä molemmilla joukkueilla oli jälleen runsaasti paikkoja. Erän paras paikka siunautui kotijoukkueen Joona Vainiolle, joka pääsi yrittämään rangaistuslaukauksesta maalintekoa. Seinäjokisten maalilla torjunut Veeti Haapasalo kuitenkin piti S-Kiekon mukana pelissä ja torjui yrityksen. Kumpikaan joukkue ei onnistunut lisäämään omaa maalimääräänsä kolmannessa erässä, joten FPS nappasi kolme pistettä voittamalla S-Kiekon numeroin 4-2.

- Tultiin otteluun hyvin ja ensimmäinen erä oli meidän hallintaa. Toisen erän alku oli meille vaikea. Pienistä virheistä kaksi nopeaa maalia omiin ja muutenkin nihkeä erä kaikkineen. Kolmas erä oli taas hyvää taistelua, mutta hyvistä paikoista huolimatta ei saatu kiekkoa sisään. Hieman on maalinteon tuskaa. Tappiosta huolimatta joukkueen taisteluilmeeseen täytyy olla jälleen tyytyväinen ja joukkue osoitti, että pystytään pelaamaan hyvää kiekkoa jokaista vastustajaa vastaan. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan viikkoon, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekolla on tulevalla viikolla kolme kotiottelua peräkkäisinä päivinä. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kolmeen kotivoittoon!

46819113_1685689248203065_5153367195014660096_o


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com