Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


07.12.2018
Pirttimäen tehoilta siivitti S-Kiekon superviikonlopun ensimmäiseen kotivoittoon!

S-Kiekko aloitti kolmen kotiottelun viikkonsa perjantaina Jouppilanvuoren jäähallissa. Ottelusta muodostui melkoinen jännitysnäytelmä, joka päättyi lopulta S-Kiekon 6-5 voittoon.

S-Kiekko sai loistavan alun otteluun, kun Janne Pirttimäen kova laukaus painui jo ottelun toisella minuutilla jyväskyläläisten maaliin. Osuma oli Kurikan Ryhdin kasvatille uran ensimmäinen maali Suomi-sarjassa. Sama mies oli jälleen asialla kaksi minuuttia myöhemmin ylivoimalla. Pirttimäki antoi kiekolle jälleen kyytiä ja vei S-Kiekon ottelussa jo 2-0 johtoon. Lisää kylmää vettä vierasjoukkueen niskaan kaatoi Eemeli Pöytälaakso, joka vei ajassa 15:37 S-Kiekon ylivoimalla jo ottelussa 3-0 johtoon. S-Kiekon kolmannen maalin jälkeen, D-Kiekko palautti S-Kiekon nopeasti maanpinnalle. Vain 14 sekuntia Pöytälaakson maalin jälkeen, jyväskyläläisten Juho Nyman viimeisteli vierailijoiden ensimmäisen maalin. Ensimmäisen erä päättyi lukemiin 3-1.

Toisessa erässä maalinteko jatkui molemmissa päissä. Aivan erän alussa, seinäjokiset onnistuivat kahden miehen ylivoimalla. D-Kiekon murheeksi muodostui perjantai-illan ottelussa Janne Pirttimäki, joka viimeisteli ottelun kolmannen maalinsa ja samalla täydensi kypärätemppunsa. D-Kiekon vastaus tuli muutama minuutti myöhemmin ja myös ylivoimalla. Vierailijoiden Ville Hakala iski ottelun numeroiksi 4-2. Seuraavaksi oli jälleen S-Kiekon vuoro onnistua. Eemeli Alanen petasi paikan Elias Märijärvelle, joka viimeisteli numeroiksi 5-2. Vuoro vaihtui jälleen D-Kiekolle ja Joni Kalliolle, jonka laukaus painui kotijoukkueen maaliin. Erä tarjosi vielä yhden ottelun komeimmista maaleista. S-Kiekon Niklas Peltola karkasi läpiajoon ja siirsi D-Kiekon maalilla pelanneen Manu Lähteenmäen jalkojen välistä tilanteeksi 6-3. Näistä numeroista siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Kolmanteen erään D-Kiekko luisteli terävästi ja aloitti takaa-ajon. Ville Hakala ja Atte-Aleksi Narsakka iskivät erän alkuun maalit mieheen ja toivat D-Kiekon jo yhden maalin päähän. S-Kiekko joutui puolustusasemiin, kun jyväskyläläiset painoivat päälle ja yrittivät hakea tasoitusta. S-Kiekon maalilla pelannut Antti Makkonen oli kuitenkin tänään eri mieltä ja otti yhteensä 22 torjuntaa ottelun viimeisessä erässä. D-Kiekko yritti ottelun lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Makkonen ja S-Kiekko kestivät ja pääsivät summerin soitua juhlimaan maukasta kotivoittoa D-Kiekosta lukemin 6-5.

- Tultiin otteluun hyvin ja pienet pelitavalliset muutokset näkyivät joukkueen pelissä hyvin kaksi ensimmäistä erää. Pystyttiin tuottamaan laadukkaita maalipaikkoja ja niistä saatiin myös hyvin onnistumisia. Kolmas erä oli vaikea ja pystyttiin kuitenkin hyvällä taistelulla säilyttämään johtoasema. D-Kiekko on hyvä joukkue ja ei ihme, että he majailevat sarjataulukon kärkipäässä. Tänään pelattiin hyvä ottelu ja henkisesti myös iso voitto. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekon superviikonloppu jatkuu heti huomenna lauantaina, kun HCIK saapuu Jouppilanvuoren jäähalliin taistelemaan pisteistä. Ottelu alkaa kello 18.00. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko viikonlopun toiseen kotivoittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com