Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.12.2018
Riemu ja S-Kiekko ottavat mittaa toisistaan torstaina Jyväskylässä!

S-Kiekko aloittaa viikon ottelunsa torstaina Jyväskylässä. Seinäjokiset kohtaavat Riemun vuoden viimeisessä vierasottelussa.

Jyväskyläläisten alkukausi on ollut vuoristorataa. Simo Luukkaisen luotsaaman Riemun peliesitykset ovat vaihdelleet ja paljon. Riemu on pystynyt kaatamaan sarjan kärkiporukoita, mutta on toisaalta jäänyt myös jyrän alle sarjan keskivaiheen joukkueiden käsittelyssä. Myös Riemulla on raskas viikko takana. Joukkue pelasi viime viikolla kolme ottelua, joista jyväskyläläiset saalistivat yhden voiton. Joukkue majailee sarjataulukossa sijalla yhdeksän ja hakee vielä pääsyä ylempään jatkosarjaan. Riemu on kerännyt pelaamassaan 25 ottelussa yhteensä 36 pistettä. Riemu ja S-Kiekko ovat kohdanneet tällä kaudella kerran Seinäjoella. Seinäjokiset olivat opiskelijaottelussa hyvin tyly isäntä, joka passitti lopulta Riemun faneineen pisteittä takaisin Jyväskylään. Seinäjokiset veivät selkeästi ottelun nimiinsä lukemin 8-2.

S-Kiekon viime viikko oli menetys. Joukkue nappasi kolmesta peräkkäisestä kotiottelusta yhteensä kahdeksan pistettä ja kavensi eroa playoff-viivan alapuolella taistelevaan kolmikkoon (Riemu, Laser HT ja RaaheK). Useat S-Kiekon pelaajat nostivat tasoaan ja viikonlopun otteluissa nähtiinkin esimerkiksi kolmen pelaajan ensimmäiset maalit Suomi-sarjassa. Seinäjokisten on kuitenkin turha tyytyä muistelemaan viime viikon otteluita, koska joukkue tarvitsee tulevista otteluista kipeästi lisää pisteitä ja voittoja, jotta seinäjokiset saisivat paremmat lähtökohdat jatkosarjaan. Mahdollisuus ylempään jatkosarjaan ei ole vielä menetetty, mutta paikan saaminen vaatisi S-Kiekolta erinomaisia otteita lopuissa alkusarjan otteluissa sekä hieman muiden joukkueiden apua.

Ottelu alkaa Jyväskylässä kello 18.30. Ottelua on mahdollisuus seurata tuttuun tapaan Ruutu -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com