Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.12.2018
S-Kiekolle tappio Jyväskylässä

S-Kiekon viikon ensimmäinen ottelu pelattiin torstaina Jyväskylässä. Seinäjokiset joutuivat toteamaan kotijoukkue Riemun paremmaksi numeroin 3-0.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi molempien joukkueiden osalta rauhallisesti. Kotijoukkue Riemu siirtyi ensimmäisen erän puolivälin jälkeen johtoon, kun Niklas Huovila nosti tyylikkäästi jyväskyläläisten ensimmäisen maalin. Enempää maaleja ei ensimmäinen erä tarjonnut. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Riemun 1-0 johdossa.

Toisessa erässä S-Kiekko pääsi niskan päälle. Seinäjokiset onnistuivat luomaan maalipaikkoja, mutta tehottomuus vaivasi seinäjokisia. Myös kotijoukkueelle tarjoutui useita hyviä maalipaikkoja, mutta S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku piti myös maalinsa toisessa erässä puhtaana. Toisessa erässä ei maaleja syntynyt kumpaankaan päähän, joten Riemun johdossa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä Riemu ratkaisi ottelun. Jyväskyläläiset siirtyivät erän alussa ottelussa 2-0 johtoon, kun S-Kiekon kasvatti Sami Tynjälä laukoi kotijoukkueen illan toisen maalin. Seinäjokiset saivat vielä takaa-ajon käyntiin, mutta tehottomuus oli tänään seinäjokisten ongelma. Kotijoukkue siirtyi ottelussa 3-0 johtoon, kun seinäjokisten virheistä, Ari Närhi karkasi läpiajoon ja viimeisteli läpiajon päätteeksi maalin. S-Kiekko yritti vielä ilman maalivahtia kavennusta, mutta tuloksetta. Ottelu päättyi lopulta Riemun 3-0 voittoon.

- Ensimmäinen erä oli nihkeä. Tuntui, että koneet eivät olleet vielä käynnissä. Toiseen erään tultiin hyvin ja luotiin 4-5 erittäin hyvää paikkaa, mutta palkinto jäi maalin muodossa saamatta. Selkeästi kuitenkin meidän erä. Kolmannen erän alussa saatiin aikaiseksi muutama pidempi pyöritys, mutta maaliin asti kiekko ei tietään löytänyt. Joukkueen usko ei loppunut missään vaiheessa ja taistelimme hyvin, mutta tällä kertaa se ei vain riittänyt. Nyt levätään huominen, harjoitellaan lauantaina ja otetaan syyskauden viimeisestä pelistä pisteet kotiin sunnuntaina, kommentoi S-Kiekon valmentaja Mika Hormalainen.

S-Kiekon seuraava ottelu pelataan sunnuntaina Seinäjoella. Seinäjokiset saavat vuoden viimeiseen otteluunsa vastustajaksi Titaanit Kotkasta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com