Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


15.12.2018
S-Kiekko päättää vuoden kotiottelulla Titaaneja vastaan!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja se tarkoittaa myös sitä, että Suomi-sarja jää joulutauolle. Ennen tauon alkamista, seinäjokisilla on kuitenkin vielä yksi kotiottelu. S-Kiekko kohtaa tulevana sunnuntaina Titaanit Kotkasta.

Titaaneitten alkukausi on ollut todella vaikea. Kotkalaisten kausi lähti heikosti käyntiin ja joukkue joutui pelaamaan Suomi-sarjaa yli kuukauden ennen ensimmäistä voittoaan. Myös S-Kiekko kävi varastamassa alkukaudesta pisteet Kotkasta, kun seinäjokiset nappasivat 1-5 voiton Titaaneista. Marko Oksasen astuttua penkin taakse, on kotkalaisten peliesitykset piristyneet ja joukkue on noussut sarjataulukossa myös ylöspäin. Titaanit pitävät hallussaan ennen viikonlopun otteluita sarjataulukossa sijaa 14. Joukkue on kerännyt pelaamastaan 24 ottelusta yhteensä 23 pistettä.

S-Kiekko pääsee lähtemään sunnuntaihin levänneenä. Seinäjokiset kävivät Jyväskylässä torstaina ja joutuivat poistumaan 3-0 tappio mukanaan. Joukkueen kokoonpanosta ei sunnuntain ottelusta puutu kuin Jukka Saikkonen, jonka paluuta voidaan odotella joulutauon jälkeen.

Ottelu alkaa sunnuntaina Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko vuoden viimeisessä ottelussa voittoon Titaaneista!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com