Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


04.01.2019
S-Kiekko aloittaa uuden vuoden kahdella ottelulla!

Seinäjokiset ovat käärineet joulutauon jälkeen hihansa ja palanneet valmistautumaan kevätkauteen. S-Kiekko avaa kevätkauden kahdella ottelulla, joista ensimmäinen pelataan vieraissa ja toinen Seinäjoella. Seinäjokiset matkaavat lauantaina Kaarinaan HCIK:n vieraaksi ja palaavat sunnuntaiksi Jouppilanvuoren jäähalliin, jossa odottaa kauden ensimmäinen kohtaaminen Laser HT:n kanssa.

HCIK lähtee kevätkauteen viivan yläpuolelta ja sijalta seitsemän. Kaarinalaiset ovat pelanneet 27 ottelua, joista joukkue on kerännyt yhteensä 47 pistettä. Kaarinalaisille joulukuu oli musta. Joukkue pystyi nappaamaan ainoastaan neljä pistettä pelaamastaan neljästä ottelusta. Muun muassa S-Kiekko pääsi yllättämään kaarinalaiset, jotka taistelevat edelleen paikasta ylemmässä loppusarjassa. S-Kiekko voitti Seinäjoella joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen jatkoajalla numeroin 4-3, joten seinäjokisia odottaa Kaarinassa varmasti kotijoukkue, joka muistaa viime ottelun tuloksen.

Loppiaisena Seinäjoelle saapuva Laser HT, on sarjataulukossa heti S-Kiekon yläpuolella eli sijalla yksitoista. Joukkue on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin pelaamassaan 27 ottelussa. Laser HT:lla on ennen viikonlopun otteluita kasassa 36 pistettä eli joukkueiden välinen piste-ero on kaventunut vain viiteen S-Kiekon parantuneiden peliesitysten myötä. Molemmat joukkueet tietävät sunnuntain ottelun panoksen, joten loppiaisena päästään varmasti Seinäjoella nauttimaan viihdyttävästä kiekkoillasta.

Seuraa heitä:

Janne Pälve (Laser HT): Pälve kantaa isoa vastuuta Laser HT:n takalinjoilla. 26-vuotias puolustaja on pelannut yli 200 ottelua Mestiksessä ja siirtyi viime kauden jälkeen Kokkolan Hermeksen riveistä takaisin kotiseudulleen. Laser HT tarvitsee onnistumisia myös puolustuspäässä, vaikka joukkueen riveistä löytyy tarvittaessa myös hyökkäyspäähän tulivoimaa.

Tomi Poikonen (S-Kiekko): Fysio 2000:n kummipelaaja päätti syyskauden iskemällä hattutempun Titaanien verkkoon Seinäjoella. Pienikokoinen laitahyökkääjä on löytänyt syyskauden lopussa kemian Jaakko Svenskin kanssa ja tulos on ollut tuhoisaa. Tehottomuus on vaivannut seinäjokisia pitkin syksyä, joten joukkueen parhaan maalintekijän on jatkettava tuloksen tekemistä myös kevätkaudella, kun S-Kiekko palaa kaukaloon.

Vuoden ensimmäinen ottelu alkaa Kaarinassa lauantaina kello 17.00. Loppiaisena Seinäjoella pelattava kotiottelu Laser HT:ta vastaan alkaa myös kello 17.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint