Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.01.2019
Vähämaalinen peli kääntyi lopulta HCIK:lle

S-Kiekko avasi viikonlopun Kaarinassa vierasottelulla HCIK:ta vastaan. Lauantai-illan ottelussa ei maaleilla päästy herkuttelemaan, kun ottelussa syntyi vain kolme maalia. Kaksi näistä teki HCIK, joka nappasi lopulta voiton ja kolme pistettä numeroin 2-1.

S-Kiekko sai erinomaisen alun otteluun ja otti johtoaseman erän neljännellä minuutilla. Elias Märijärvi luisteli suoraan vaihdosta kotijoukkueen hyökkäysalueelle ja sai kiekon lapaansa. Märijärven rannelaukaus painui HCIK:n maalia vartioineen Pontus Paakkosen selän taakse ja tulostaululle lisättiin ensimmäinen maali seinäjokisille. Myös kotijoukkue loi muutaman hyvän maalintekopaikan, mutta seinäjokisten maalilla hyvän ottelun pelannut Juho Niku, piti ensimmäisessä erässä maalinsa koskemattomana.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Erän alussa, seinäjokiset osuivat kahdesti maalirautoihin, mutta kiekko ei löytänyt tietään toistamiseen kaarinalaisten maaliin. S-Kiekolle tarjoutui mahdollisuus hakea lisää maaleja, kun seinäjokiset pääsivät kahden miehen ylivoimalle. HCIK kesti kuitenkin alivoiman ja ei päästänyt seinäjokisia karkumatkalle. Aivan erän lopussa, kotijoukkue onnistui viimein maalinteossa. Vain 36 sekuntia ennen toisen erän päätösvihellystä, kaarinalaiset pääsivät seinäjokisten virheestä ylivoimahyökkäykseen, jonka pääteeksi Johannes Lehto tasoitti ottelun tarkalla rannelaukauksella. Tilanteesta 1-1 lähdettiin viettämään myös toista erätaukoa.

Kolmannen erän alussa, HCIK nousi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Hyvällä pelipäällä ollut kotijoukkueen Johannes Lehto napautti paluukiekosta kiekon tyhjään maaliin ylivoimalla, ja iski näin illan toisen maalinsa. Kotijoukkueen toisen maalin jälkeen, molemmat joukkueet ottivat jäähyjä vuorotellen. HCIK pääsi yrittämään viisi minuuttia ylivoimalla, kun S-Kiekon Eemeli Alaselle tuomittiin 5+20 minuuttia pään tai niskan alueelle kohdistuvasta taklauksesta. Kumpikaan joukkue ei onnistunut runsaasta jäähyistä huolimatta lisäämään maalimääräänsä. S-Kiekko yritti vielä aivan lopussa hakea tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. Vähämaalinen kamppailu päättyi lopulta kaarinalaisten 2-1 voittoon.

- Alussa näkyi hieman tauosta johtunut pelituntuman puute, mutta erän edetessä, päästiin koko ajan paremmin peliin kiinni. Ensimmäinen erä oli hyvä. Toinen erä oli myös hyvää taistelua ja luotiin useita todellisia maalipaikkoja, mutta ei saatu paikoista maalia. Vastustaja sai erän loppuun tasoituksen meidän huolimattomasta vaihtovirheestä. Kolmas erä oli rikkonainen ja erikoistilanteet sotkivat hiukan meidän viisikkopelaamista ja kaveri niittasi ylivoimalla voittomaalin. Kokonaisuutena ollaan kuitenkin jälleen tyytyväisiä taisteluilmeeseen. Ottelussa oli paljon hyvää, mikä otetaan huomenna mukaan, kun kotihallissa taistellaan pisteistä, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekon seuraava ottelu pelataan heti huomenna Seinäjoella. S-Kiekko saa sunnuntai-illan ottelussa vastaansa Laser HT:n Oulusta. Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com