Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


10.01.2019
Toimistolle omia junioreita työharjoitteluun!

S-Kiekon toimistolla on aloittanut yhteensä neljä S-Kiekon B-junioreissa pelaavaa opiskelijaa työharjoittelun. Jere Siipola, Roope Heikkilä, Oliver Heikkilä ja Jari Luoma ovat työharjoittelussa SeiHockey Oy:llä tammikuun loppuun saakka. Pojat opiskelevat ensimmäistä vuotta Sedussa merkonomeiksi. S-Kiekon omat juniorit tulevat mielellään työharjoitteluun edustusjoukkueeseen.

- Olemme kiinnostuneita S-Kiekon edustusjoukkueen toiminnasta ja siitä, miten tätä hommaa pyöritetään. Odotamme työharjoittelulta sitä, että saisimme mahdollisimman paljon tietoa siitä, miten jääkiekkoseura toimii, kertovat työharjoittelun aloittaneet seuran omat juniorit.

S-Kiekon B-juniorit saavuttivat paikan B-junioreiden Mestiksestä. B-junioreiden Mestis on valtakunnallinen sarja, jossa vastustajina ovat muun muassa SaPKo:n, Jokipoikien ja Hokin B-juniorit.

-S-Kiekon B on lupaavia junioreita omaava joukkue, jossa on hyvä kasvaa urheilijana ja ihmisenä. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa ammattitaitoisen valmennuksen alaisuudessa. Haluamme menestyä joukkueena ja kehittyä yksilöinä, kommentoivat työharjoittelijat.

Työharjoittelevat harjoittelevat ja pelaavat iltaisin, mutta päivisin nuoret kiekkoilijat keskittyvät opiskeluun. S-Kiekon yhteistyökumppani Sedu kouluttaa työharjoittelijoista merkonomeja. Työharjoittelijat kannustavat ihmisiä jäähallille seuraamaan Suomi-sarjaa ja S-Kiekkoa.

-Olemme Roopen kanssa käyneet edustuksen peleissä jo pienestä pitäen. Edustuksen peleissä kannattaa käydä, jos haluaa nähdä Etelä-Pohjanmaan parasta jääkiekkoa. Niklas Peltola on lempipelaajani, kertoo Oliver Heikkilä.

aa

 Roope Heikkilä, Jari Luoma, Oliver Heikkilä ja Jere Siipola


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com