Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.01.2019
Liigakokemusta puolustukseen – Oma kasvatti palaa S-Kiekkoon!

S-Kiekko vahvistaa puolustustaan Juho-Erik Laitamäellä, joka palaa seinäjokisten väreihin usean vuoden tauon jälkeen. Laitamäen sopimus kattaa loppukauden.

22-vuotias S-Kiekon oma kasvatti siirtyi kaudeksi 2013-14 Vaasaan, jonka jälkeen Laitamäen tie vei aina Liigaan asti. Laitamäki pelasi liigasopimuksen aikana lainalla myös Mestistä Hermeksen riveissä. Pitkään loukkaantumisista kärsinyt Laitamäki on tällä kaudella pelannut vain yhden ottelun TarU:ssa III-divisioonaa.

-Totta kai innolla odotan, että pääsee takaisin kasvattajaseuraan. Hienoa päästä jälleen hallille, josta löytyy paljon minullekin jo entuudestaan tuttuja. Aluksi pelissä saattaa olla enemmän intoa kuin järkeä. Odotan todella paljon ensimmäistä kotiottelua ja ylipäätään sitä, että pääsee joukkueen kanssa pelaamaan, kertoo kasvattajaseuraansa palaava Laitamäki.

Laitamäen kummiyrityksenä toimii paikallinen kiinteistötekniikan huippuosaaja Nevera. Neveran palveluihin kuuluu muun muassa talotekniset asennus- ja huoltotyöt sekä erilaiset kiinteistöihin, laitteistoihin ja järjestelmiin liittyvät urakointi- ja ylläpitotyöt.

Laitamäki on ensimmäistä kertaa S-Kiekon kokoonpanossa lauantaina, kun seinäjokiset matkaavat Raaheen. Ensi esiintyminen kotiyleisölle tapahtuu sunnuntaina, kun Raahe-Kiekko saapuu pelaamaan viikonlopun toisen ottelun S-Kiekkoa vastaan.

Tutustu tarkemmin Neveran palveluihin tästä

Juho-ErikJuho-Erik Laitamäki

 

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint