Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.01.2019
S-Kiekko kohtaa viikonloppuna Raahe-Kiekon kahdesti!

Suomi-sarjassa alkusarjan loppu häämöttää ja S-Kiekolla on alkusarjassa enää kolme ottelua, joista kaksi pelataan tulevana viikonloppuna. Seinäjokiset kohtaavat sarjanousija Raahe-Kiekon kahdesti tulevana viikonloppuna. Lauantaina joukkueet ottavat toisistaan mittaa Raahessa ja sunnuntaina Seinäjoella.

Raahelaiset nousivat Suomi-sarjaan viime kauden jälkeen ja ovat todistaneet, että Suomi-sarjaan ei ole saavuttu vain selviytymään. Ennen viikonlopun otteluita, Raahe-Kiekko pitää hallussaan sarjataulukossa sijaa 11. Joukkue on kerännyt pelaamastaan 28 ottelusta yhteensä 37 pistettä. Raahelaisten kevätkausi on alkanut vaikeasti. Raahe-Kiekko onnistui nappaamaan yhden pisteet Haukoilta. Vuoden toinen ottelu Jyväskylässä taas ei antanut raahelaisille syytä riemuun, kun Riemu lähetti Raahe-Kiekon kotimatkalle 11-2 tappio mukanaan.

Seinäjokisten kokoonpano tulee elämään viikonloppuna. Eemeli Alanen kärsii lauantaina vielä pelikiellosta, mutta samalla puolustukseen saapuu vahvistusta Juho-Erik Laitamäestä, joka palaa usean vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuraansa. Seinäjokisilla on jälleen isot panokset viikonlopun otteluissa, koska Raahe-Kiekko on sarjataulukossa juuri S-Kiekon edellä ja välimatkaa raahelaisiin on vain kuusi pistettä. Voittamalla molemmat ottelut, seinäjokiset saisivat Raahe-Kiekon kiinni ja lähestyisivät alemman loppusarjan kärkipäätä.

Seuraa heitä:

Ville Kuorilehto (Raahe-Kiekko): 25-vuotias Raahe-Kiekon oma kasvatti on yksi sarjan parhaimmista maalintekijöistä. Kuorilehto on nakuttanut 28 ottelussa yhteensä 17 maalia ja on joukkueensa toiseksi paras pistemies. Kuorilehto kantaa myös joukkueen kapteenin merkkiä, joten hänen roolinsa joukkueen henkisellä puolella on myös merkittävä. S-Kiekon täytyy saada Kuorilehto pimentoon, jos seinäjokiset haluavat kaventaa piste-eroa raahelaisiin.

Juho-Erik Laitamäki (S-Kiekko): 22-vuotias S-Kiekon oma kasvatti ei suurempia esittelyjä kaipaa. Laitamäki on aiemmin pelannut muun muassa Liigaa Sportin riveissä sekä Mestistä Hermeksen väreissä. Laitamäki debytoi kasvattajaseuransa väreissa lauantaina Raahessa, ja kotiyleisön edessä heti sunnuntaina, kun Raahe-Kiekko saapuu viikonlopun toiseen kohtaamiseen Seinäjoelle. Laitamäki tuo nuoresta iästään huolimatta seinäjokisten kokoonpanoon runsaasti kokemusta sekä johtajuutta, jota S-Kiekko tarvitsee loppukauden aikana. 

Molemmat ottelut alkavat kello 17.00. Molempia otteluita on mahdollista seurata suorana Ruutu -palvelun kautta. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com