Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.01.2019
S-Kiekon ryöstöretki Raaheen epäonnistui

S-Kiekko pelaa poikkeuksellisesti kaksi ottelua samaa vastustajaa vastaan tänä viikonloppuna. Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin lauantaina Raahessa. Kotijoukkue halusi voittoa tänään enemmän ja korjasi lopulta pisteet numeroin 5-1.

Seinäjokisten ottelun alku oli vaikea. Raahe-Kiekko otti ottelun haltuunsa ensimmäisessä erässä ja painoi peliä S-Kiekon kenttäpäätyyn. Seinäjokisille tarjoutui kuitenkin ottelun ensimmäinen ylivoima ottelun kuudennella minuutilla. Ylivoimalla syntyi maali, mutta väärään päähän. Seinäjokisten virheestä, Kalle Sippala pääsi läpiajoon ja siirsi kotijoukkueen ottelussa johtoon. Raahe-Kiekko onnistui ensimmäisessä erässä toistamiseen ottelun viidennellätoista minuutilla. Atte Junnilan lähettämä kiekko painui S-Kiekon maaliin. Kotijoukkueen toinen maali riitti seinäjokisten maalilla aloittaneelle Juho Nikulle ja maalille vaihdettiin Veeti Haapasalo. Kotijoukkueen kahden maalin johdossa siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä ei tarjonnut S-Kiekolle riemunkiljahduksia. Heti erän alussa, raahelaisten Wille Krekilä tulitti ylivoimalla numeroiksi 3-0. Hieman ennen ottelun puoliväliä, Raahe-Kiekko siirtyi ottelussa jo 4-0 johtoon, kun Ville Sippala onnistui lisäämään kotijoukkueen karkumatkaa jo neljällä.

Kolmanteen erään seinäjokiset pystyivät parantamaan peliään. Erän viidennellä minuutilla särkyi kotijoukkueen maalilla torjuneen Patrik Koiviston nollapeli. Santeri Luostarinen ja Janne Pirttimäki petasivat paikan Joona Putkoselle, joka viimeisteli S-Kiekon ensimmäisen ja ainoan maalin ottelussa. S-Kiekon loppukiri jäi kuitenkin lyhyeen, kun raahelaiset siirtyivät ottelussa muutama minuutti myöhemmin jälleen neljän maalin johtoon. Hyvällä pelipäällä ollut Wille Krekilä iski illan toisen maalinsa ja samalla ottelun loppulukemat 5-1.

- Pelin alku oli tosi vaikea ja ei jostain syystä saatu koneita käyntiin. Toinen erä oli hieman parempi, mutta edelleen oli nihkeää. Ottelun kolmas erä oli pelillisesti paras ja päästiin pelin päälle, mutta se ei riittänyt. Tänään ei ansaittu enempää, mutta uskon, että huomenna kaukalossa nähdään sisuuntunut ja taisteleva S-Kiekko, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekko ja Raahe-Kiekko kohtaavat heti huomenna uudestaan, mutta tällä kertaa Seinäjoella. Ottelu alkaa Jouppilanvuoren jäähallissa kello 17.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint