Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.01.2019
Raahe-Kiekko parempi voittolaukauskilpailun jälkeen

S-Kiekko ja Raahe-Kiekko ottivat toistamiseen mittaa toisistaan sunnuntaina, kun S-Kiekko isännöi raahelaisia. Sunnuntain ottelussa ei maaleilla mässäilty ja ratkaisua jouduttiin hakemaan aina voittolaukauskilpailusta asti. Raahe-Kiekko oli voittolaukauskilpailussa askeleen edellä ja kuittasi kaksi pistettä mukaansa numeroin 1-2.

Ottelun ensimmäinen erä oli todella tasainen. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Molemmille joukkueille tarjoutui ensimmäisessä erässä myös mahdollisuus hakea maalia ylivoimalla, mutta raahelaisten maalilla eilen voiton torjunut Patrik Koivisto sekä S-Kiekon Veeti Haapasalo pitivät maalinsa koskemattomina.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. Maalinteko oli myös toisessa erässä molemmille joukkueille vaikeaa. Seinäjokisten maalilla erinomaisen ottelun pelannut Veeti Haapasalo sekä virkaveli Koivisto eivät päästäneet kumpaakaan joukkuetta johtoon, joten myös toinen erä oli ottelussa maaliton.

Kolmannen erän alussa nähtiin ensimmäinen maali. Lauantaina kaksi maalia S-Kiekon verkkoon iskenyt Wille Krekilä pommitti aloituksen jälkitilanteesta vierasjoukkueen ottelussa johtoon. Raahelaisten maalin jälkeen, S-Kiekko puski hyökkäyksiä vierasjoukkueen kenttäpäätyyn ja lopulta seinäjokiset onnistuivat tasoittaan ottelun kolme minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Tomi Poikonen oli maalin edessä valppaana ja löi tulostaululle tilanteeksi 1-1. Varsinainen peliaika ei tuottanut ottelulle ratkaisua, joten ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Molemmat joukkueet välttivät riskejä jatkoajan. Kumpikaan joukkueista ei päässyt vaaralliselle maalintekoalueelle, joten myöskään maaleja jatkoerä ei tarjonnut ja ratkaisu siirtyi voittolaukauskilpailuun. Raahe-Kiekko nappasi lopulta voiton, kun Ville Sippala ratkaisi ottelun kuudennessa parissa ja sinetöi Raahe-Kiekolle voiton numeroin 1-2, sekä kaksi pistettä mukaan viemisiksi Raaheen.

- Tultiin tänään todella hyvällä asenteella peliin. Joukkue osoitti taas henkisen kypsyytensä sekä sen, että pystytään pelaamaa hyvää kiekkoa. Tänään nähtiin hyvä ja tosi vauhdikas ottelu molemmilta joukkueilta. Veeti (Haapasalo) pelasi huippupelin tänään meidän maalilla. Valitettavasti ei saatu sitä lisäpistettä, mutta kokonaisuuteen ollaan tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla hommia, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala illan ottelua.

S-Kiekon alkusarjan viimeinen ottelu pelataan ensi viikon lauantaina Oulunsalossa Laser HT:ta vastaan. Alkusarjan jälkeen, julkaistaan alemman loppusarjan otteluohjelma.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint