Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


07.02.2019
Riemu vierailee Seinäjoella lauantaina

S-Kiekko isännöi Jyväskyläläistä Riemua tulevana lauantaina. Riemu pitää halussaan alemman loppusarjan kärkisijaa 59 pisteellä. Jyväskyläläiset ovat aloittaneet loppusarjan vahvasti voittaen kaikki kolme ensimmäistä ottelua. S-Kiekko hävisi viime lauantaina tiukasti 4-5 Kotkan Titaaneille ja tarvitsee kipeästi pisteitä sarjapaikan turvaamiseksi. Seinäjokiset ovat sijoittuneet sarjassa sijalle neljä 35 pisteellään.

S-Kiekko ja Riemu ovat kohdanneet kahteen kertaan tämän kauden aikana, kun ensimmäisessä kohtaamisessa S-Kiekko oli tyly isäntä opiskelijaottelussa ja otti vakuuttavan 8-2 voiton kotonaan. Seuraavan ottelun Riemu vei nimiinsä 3-0 Jyväskylässä.

Sunnuntaina S-Kiekko matkaa Poriin Karhu HT:n vieraaksi. Porilaiset ovat vieneet molemmat keskinäiset ottelut nimiinsä ja hengittää niskaan vain yhden pisteen jäljessä seinäjokisia, joten sunnuntain ottelu on erittäin tärkeä molemmille osapuolille.

Ottelu alkaa lauantaina kello 18. Voit seurata molempia otteluita suorana Ruutu-palvelun välityksellä. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint