Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


18.10.2019
Joukkueen kuulumisia

S-Kiekon edustusjoukkue on tähän mennessä pelannut pistepörssiltään hyvin vaihtelevan kauden, mutta joukkue pelaa kokoajan paremmin ja hitsautuu tiiviimmin yhteen. Pasi Määttäsen mukaan joukkueessa on paljon vikkeliä jalkoja, ja nopeus ja luisteluvoima ovat kohdallaan. Harjoituksia joukkueella on neljä tai viisi kertaa viikossa.

Joukkueen tämän kauden kapteeniksi on valittu puolustaja Mikko Saikkonen. Saikkonen oli viime kaudella Suomi-sarjan puolustajien pistepörssin kärjessä, joten odotukset uutta kapteenia kohtaan ovat korkealla moneltakin osin. Mikko Saikkosesta voit käydä lukemassa laajemman henkilöhaastattelun Eparin verkkolehdestä.

Varakapteeneina tällä kaudella toimivat Eppu Oksanen ja Tomi Poikonen.

Pitkäaikaispotilaana on ollut koko kauden alun Janne Parkkali.

S-Kiekon "kultakypärää" kantaa Jesper Peltola, joka kerännyt alkukaudella tehot 1+8. Peltola edustaa S-Kiekkoa toista kautta putkeen.

Maalivahti Veeti Haapasalo on saanut alkukaudella hyvin vastuuta S-Kiekon maalinsuulla. Kolmannen kautensa S-Kiekon paidassa alottanut Veeti on nyt päässyt pelaamaan jo saman verran aloittavana maalivahtina kuin edellisenä yhteensä. Veetillä on iso vastuu S-Kiekon peräpään viimeisenä lukkona.

Kolmatta kauttaan S-Kiekon paidassa pelaava Antti Pöllänen on ollut todella positiivinen yllätys alkukauden. Antti on ensimmäiseen kuuteen otteluun iskenyt tehot 3+3 mikä on lähes jo nyt sama lukema minkä hän teki viime kaudella 37 otteluun. Pöllänen ei välttämättä ole se kentän näkyvin pelaaja, mutta hän osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Eppu Oksanen, Titaaneiden kasvatti on puhjennut lopulliseen kukkaan ja hänet valittiin ansaitusti myös joukkueen kapteenistoon. Eppu on ollut todellinen terrieri kentällä ja antaa kaikkensa jokaisessa pelissä.

S-Kiekkoa kannattaa pelaajien osalta seurata vieraspelireissuilla erityisesti Instagramin puolella, sillä silloin pelaajat ottavat tilin haltuun ja päivittävät sinne vähintäänkin rock-tähtien veroista backstage-materiaalia.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com