Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


24.06.2014
Edustusjoukkueen kuulumisia!

S-Kiekon edustusjoukkue on valmistautunut tulevaan kauteen huhtikuun puolivälistä lähtien fysiikkavalmentaja Mika Hormalaisen johdolla. Harjoitusyhmään kuuluu noin 20 pelaajaa.

Sopimusneuvottelut ovat käynnissä useamman viime kauden pelaajamme kanssa. Lisävahvistuksiakin on näköpiirissä ja neuvottelut heidän kanssaan jatkuvat.

Valmiita pelaajasopimuksia on tällä hetkellä kymmenen. Viime kauden joukkueestamme varmuudella jatkavat maalivahdit Joni Laasala ja Juuso Hyyppä. Puolustajista Jere Ylén, Antti Hirsimäki, Juuso Hakanen ja Juha Ylikantola. Hyökkääjistä Janne Pitkäjärvi, Petri Viitamäki ja Jaakko Hautakangas.

Lisäksi on tehty sopimus viime kaudella Kalajoen JHT:ssä 24 ottelua pelanneen puolustajan Jaska Ojanperän kanssa. Hän siirtyi viime talvena Kalajoelle kesken kauden Kauhavan Hela-Kiekosta. Jaska on aikaisemmin edustanut pitkään myös Lapuan Virkiää.

Joukkueella on alkanut juhannuksen jälkeen omatoiminen harjoitusjakso ja se jatkuu heinäkuun loppupuolelle asti. Jääharjoitukset alkavat elokuun toisella viikolla, niihin aikoihin tulemme myös kertomaan lisää uusista pelaajasopimuksista.

Osallistumme 30.8 Tampereen KOOVEE:n järjestämään harjoitusturnaukseen jossa ovat mukana Mestisnousija Keupa HT, Nokian Pyry, KOOVEE, FPS, KaKiPo, KPK sekä Seinäjoen S-Kiekko!

 

 

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint