Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


29.11.2013
Otteluennakko S-Kiekko - Bewe TuusKi

Otteluennakko S-kiekko Bewe TuusKi

VIERAITA ETELÄSTÄ, BEWE TUUSKI VIERAILULLE.

S-Kiekko lähtee tulevaan tuplaviikonloppuun sarjajohtajana, tosin RoKi vaanii aivan iskuetäisyydellä parin pinnan päässä. S-Kiekko matkustaa lauantaina Kalajoelle JHT:n vieraaksi ja sunnuntaina kotiluolaan saapuu sarjakolmonen Bewe Tuuski.

S-Kiekko lähtee valmentaja Huddin mukaan hakemaan luonnollisesti täyttä kuuden pisteen pottia tästä viikonlopusta, mutta helpolla se ei tule onnistumaan se on varma asia. JHT ottelusta S-Kiekko hakee revanssia, koska aiemmin syksyllä JHT onnistui voittamaan kotiottelussaan S-Kiekon 3-0 lukemin. Tuo ottelu onkin ainut ottelu koko kaudella, kun S-kiekko on jäänyt ottelussa maaleitta. JHT:n peli on kulkenut aikamoista alamäkeä jo pitemmän aikaa ja koossa on nyt jo peräti 10 ottelua ilman voittoa. Huhujen mukaan JHT:n joukkueesta on pistetty kokeneita ukkoja pihallekkin, joten tästä ottelusta saattaa tulla mitä vain. Joko JHT luhistuu parin maalin jälkeen täysin tai vastaavasti he tappelevat veren maku suussa koko kamppailun. Kyllähän kaikki putket tuppaavat katketa joskus, toivottavsti JHT:n tappioputki ei katkea ainakaan vielä lauantaina.

Sunnuntaina käydäänkin Seinäjoella kierroksen huippuottelu, kun sarjakolmonen Bewe Tuuski saapuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella pohjanmaalle. Pari viikkoa sitten S-Kiekko kävi tekemässä todellisen ryöstön Tuuskin kotiluolassa, suoraan sanoen teurastaen kotijoukkueen peräti lukemin 0-7! Joten ei ole vaikea arvata, että etelästä tulee todella motivoitunut joukkue Seinäjoelle. Bewe Tuuskin kokoonpano elää todella paljon pelien välissä, kun joukkueessa on vieraillut vahvistuksia Mestiksen puolelta K-Vantaan ja HCK:n riveistä. Keskiviikkonahan Bewe murjoi kotonaan Nokian Pyryn jäänrakoon numeroin 8-4. Eli todella hyvän ottelun saa kotijoukkue jälleen pelata, että kolme pistettä kotiin jää.

S-kiekko terveystilanne viikonlopulle on ihan kohtalaisen hyvä, tosin S-Kiekon paras maalintekijä Olli Aalto joutunee pienen ylävartalovamman vuoksi jättämään viikonlopun pelit väliin. Nyt on jollakin uudella pelaajalla mahtava paikka päästä pelaamaan Elosen ja Takalan kanssa samaan kenttään. Aallon lisäksi pois kokoonpanosta on edelleen polveaan kuntouttava Juha Yli-Kantola ja työkiireiden takia Karri Kuhalampi. S-Kiekon A-juniorit kamppailevat myöskin tiukasti noususta suomi-sarjaan, joten nuoret miehet Mikko Saikkosen johdolla saattavat olla A-junioreiden mukana viikonlopun ottelut.

Maalivahtitilanne S-Kiekossa on todella herkullinen, koska kumpainenkin veskareista on antanut niin hyviä näyttöjä taidoistaan. Maalivahdeista Juuso Hyyppä sai viime viikonloppuna HC Satakunta murskajaisissa ensimmäisen S-Kiekossa pelaamansa nollapelin vyölleen, joten siitä on hyvä jatkaa.

Vaikkakin liiton tulospalvelu on jo alkanut kohtuullisen hyvin toimimaan, emme vieläkään saa mistään joukkueiden pistepörssejä. Toivottavasti tuokin puute korjaantuu vielä tämän kauden aikana.

Otteluseurantaa löytyy siis liiton sivuilta ja sunnuntaina S-Kiekon virallinen twitter seuraa peliä reaaliajassa.

Toivottavasti yleisö löytää mahdollisimman sankoin joukoin kotiotteluun ja tietysti myös jatkossa uudelleen paikan päälle. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint