Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


01.07.2015
Hirre ja Lasso jatkavat S-Kiekossa

Hirre

 

 

 

 

 

Pelaajasopimusten solmiminen on nyt konkreettisesti aloitettu ja eilen nimensä sopimuspaperiin kirjoitti Antti "Hirre" Hirsimäki.

Viime kausi meni Hirreltä aikalailla ohi polvivammasta toipuessa, mutta nyt soturi on entistäkin paremmassa iskussa ja valmis ottamaan isoa roolia S-Kiekon puolustuksessa ja Hirren tuntien myös hyökkäyspelissä. Kaudella 2013-14 37 pelissä kerätyt pisteet 10+28=38 kertovat selkeää kieltään kiekollisen pelin potentiaalista vahvan omanpään hoitamisen lisäksi. Hirren aktiivinen pelityyli ei jätä ketään kylmäksi.

 

 

 

 

 

  

Ykkösmalivahdillamme Joni "Lasso" Laasalalla on myös voimassaoleva sopimus tulevalle kaudelle.

Kahden viime kauden aikana Lasson rooli on ollut todella merkittävä. Pelattuja pelejä on kertynyt yhteensä 62 kappaletta ja niissä torjuntaprosentti on ollut yhteensä selkeästi yli 90:n ja päästetyt maalitkin ovat jääneet alle kolmen keskiarvoon. Näillä lukemilla Joni on tarjonnut joukkueelle mahdollisuuden voittaa illasta toiseen. Joukkueen puolustajilla ei myöskään ole vapaapäiviä, kun Lasso johtaa alakerran peliä. PAINE!!!

Keskustelut joukkueen muiden runkopelaajien kanssa etenevät hyvässä hengessä ja muista signeerauksista kerrotaan uutisia lähiviikkoina kesälomien viettämisen lomassa. Nyt joukkue harjoittelee fysiikkatohtori Hormiksen ohjeiden mukaan omatoimijaksolla ja kokoontuu seuraavan kerran yhteen heinäkuun lopussa, jolloin mennään myös jäälle. Joukkuetta kohtaan on osoitettu niin paljon mielenkiintoa, että aivan uusiakin tuttavuuksia jäällä tullaan näkemään.Hockey-Team Vaasan Sport Oy


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint