Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.08.2015
Kohden kautta 2015-16

Tulevaan kauteen lähtö on ollut monellakin tavalla haastava ja siitä syntyisi montakin omaa tarinaansa, kaikki ei edes niin hauskoja. Nyt kuitenkin keskitytään siihen tärkeimpään eli urheilupuoleen ja katse pidetään tiukasti tuulilasissa sillä periaatteella, että

"vain tulevaa voit muuttaa ja kehittää".

Edustusjoukkueellamme on edelleen merkittävä rooli sekä Etelä-Pohjanmaan kiekkoilussa että osana juniorien S-Kiekkotietä. Vaikkemme Suomen mestaruudesta pelaakaan, niin tärkeitä välietappeja löytyy täältäkin. Jääkiekkoliiton lanseeraama ”Maailman paras amatöörisarja” on toistaiseksi meidän mestaruussarjamme ja näissä karkeloissa meidän pitää pärjätä. Tuoretta näkökulmaa Suomisarjaan tuovat viisi uutta joukkuetta eri puolelta Suomea. Ovi Mestikseen on edelleen auki kauden jälkeen, jos vain menestys on riittävä, taustat on kunnossa ja kiekkoliiton kriteerit muutenkin täyttyvät.

S-Kiekossa on aina panostettu valmennukseen ja linjasta pidetään edelleenkin kiinni. Edustusjoukkueen valmentaja Tuomas Takala on pelaajataustaltaan varmasti kovin koutsi, mitä Seinäjoen kiekossa on koskaan ollut. Näytöt penkin takana vielä toki puuttuvat, mutta ensivaikutelma valmennusotteesta ja asenteesta on enemmänkin kuin lupaava. Jatkuvuutta valmennukseen Tupun kaverina tuo fysiikkavalmennuksentieteen professori Mika Hormalainen. Hienoa, että Hormiksella riittää virtaa jatkaa joukkueen mukana junnujen kaitsemisen ja monen muunkin jutun ohessa. Nuorten pelaajien on hyvä kehittyä näiden herrojen hellässä otteessa. Joukkueenjohto ja huoltotoiminta on myös hyvissä käsissä, kun saimme pidettyä tutut ja turvalliset herrat joukkueen mukana täydennettynä myös parilla täsmähankinnalla.

Joukkueen virallisempi kokoaminen aloitettiin tänä keväänä merkittävästi myöhemmin kuin normaalisti, mutta epävirallisempi kesäharjoitusryhmä on ollut kasassa koko ajan. Sopimusten tekeminen on hyvässä vauhdissa ja perusrunko alkaa olla jo lähes kasassa. Opiskelu- ja työpaikat ja myös Mestis-tryoutit vaikuttavat erittäin paljon siihen, millä aikataululla asiat saadaan lopullisesti pakettiin. Mistään pelaajamarkkinoistahan ei oikein voi puhua, mutta pientä liikehdintää toki on molempiin suuntiin. Ja omien A-juniorien kehitys kesän aikana tuo myös uusia kandidaatteja kilpailemaan pelipaikoista. Nuoret miehet ovat kasvatelleet rintakarvoja tarmokkaasti kesän aikana ja ovat valmiita haastamaan kokeneempaa kaartia. Harjoituspelejä pelaamme seuraavasti ja tervetuloa ainakin kotipeleihin katsastamaan, että missä vaiheessa Tupun pelikirjan opiskelussa olemme.

Lauantaina 15.08. vieraspeli D-Kiekko Peurunka
Keskiviikkona 19.08 kotipeli jenkkejä vastaan klo 18:45
Lauantaina 22.08 kotipeli D-Kiekko vastaan klo 17:00
Lauantaina 29.08 KOOVEE-turnaus Tampereella.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint